Wacht, wat? De nieuwe beha van SKIMS heeft ingebouwde tepels

Nu de temperaturen op aarde stijgen, vond de Kardashian-telg het tijd om met deze nieuwe beha een steentje bij te dragen.

Kim Kardashian is samen met haar zussen een trendsetter als het gaat om fashion en cosmetische ingrepen. Ook inspireert ze qua interieur heel wat mensen. Maar het is voornamelijk haar shapewear-merk SKIMS waarmee ze heel wat tongen laat rollen. Want wat blijkt? De Kardashian-telg heeft nieuwe beha's mét ingebouwde tepels uitgebracht.

Beha met ingebouwde tepels

SKIMS is de sexy kledinglijn van Kim Kardashian. Enne, dat deze items erg populair zijn, is een understatement. De kledingstukken die de Kardashian-telg verkoopt zorgen er namelijk voor dat de curves van iedere vrouw tot hun recht komen. En daar waar er vorig jaar een jurk nogal veel in het nieuws kwam door de cheeky cut out net boven de billen, is nu de nieuwe beha het onderwerp van gesprek.

Wat is de reden?

De nieuwe beha van SKIMS is namelijk niet zomaar een beha. De beha bevat namelijk ingebouwde tepels. Wacht, wat? Zo kunnen vrouwen 'gewoon' met stijve tepels rondlopen. Maar wat is de reden achter deze nieuwe creatie?

Daar zegt Kim herself het volgende op: "De temperatuur op aarde wordt steeds warmer. De zeespiegel stijgt. De ijskappen krimpen. En ik ben geen wetenschapper, maar ik geloof wel dat iedereen zijn steentje bij kan dragen. Daarom introduceer ik een gloednieuwe beha met een ingebouwde tepel. Dus hoe warm het ook is, het lijkt altijd alsof je het koud hebt. Sommige dagen zijn zwaar, maar deze tepels zijn harder. En in tegenstelling tot ijsbergen, gaan deze nergens heen."

Vanaf 31 oktober verkrijgbaar

Het product is vanaf 31 oktober verkrijgbaar. En dat hier zeker over is nagedacht, is een ding wat zeker is. Zo vertelt Kim dat tien procent van de omzet naar @1percentftp gaat – een wereldwijd netwerk met duizenden bedrijven en milieuorganisaties die samenwerken om de planeet en de mensen te steunen.

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram, NL Beeld