Natasja Froger over haar familie: 'Een oerkloek!'

'Mijn familie is mijn alles'

Twee weken met je schoonfamilie kamperen klinkt voor veel mensen niet echt als een droomvakantie. Daarom vonden de Frogers het tijd om daar verandering in te brengen – én dat ook nog eens op beeld. Op TLC is daarom komende maand te zien hoe Natasja en René gaan kamperen met hun kids, aanhang en de kleinkinderen.

Oerkloek

"Een oerkloek!", is het eerste wat Natasja zegt over haar familie in de gloednieuwe Beau Monde. "Mijn familie is mijn alles. Ik ben intens dankbaar dat ik eerst twee kinderen cadeau kreeg en er later zelfs twee mocht krijgen. Ik heb in het verleden bij een gynaecoloog gewerkt en het intense verdriet gezien van vrouwen die moeder wilden worden, maar bij wie het niet lukte. Hartverscheurend. Het liefst zou ik een groot terrein kopen waarop ik vijf huizen bouw, zodat ze allemaal om me heen wonen. Al besef ik tegelijkertijd dat dit niet goed zou zijn. Onze kinderen zijn op een leeftijd dat ze zichzelf ontwikkelen en het leven ontdekken met hun partners (en kinderen). En dat hoort ook zo. Dat deden wij op die leeftijd ook."

Familiemens

En dat Natasja ook een echt familiemens is, dat blijkt maar weer uit de gesprekken die Beau Monde voerde met de rest van de Froger-vrouwen.

"Ik spreek Natasja dagelijks", laat schoondochter Ann Dominique Wilten (vriendin van Danny Froger) weten. "Zonder Natasja stort de hele familie in elkaar. Ze regelt alles en staat voor iedereen klaar", vertelt andere schoondochter Ruby van Wanrooij (vriendin van Maxim Froger). Bonusdochter Natascha vertelt dat ze best wel moest wennen aan haar bonusmoeder: "Ik stuurde haar gerust het bed uit: 'Ga jij maar koffiezetten, dan ga ik bij papa liggen.'"

Ook René is heel lief

Toch zijn alle Froger-vrouwen het met elkaar eens: Natasja is een hele lieve en zorgzame vrouw. "René is ook heel lief", voegt Ruby daar nog aan toe. "Iedereen denkt dat hij een pittige man is. En dat is hij ook, want hij is een Froger – dat zie ik ook in Maxim: ze zijn koppig, willen graag hun gelijk halen. Maar René is tegelijkertijd heel attent. Hij appt hoe het gaat, wenst je succes op spannende dagen. Hij doet mij denken aan mijn eigen vader. Ze doen 'groot', maar ze hebben een klein hartje."

Het hele interview lees je in de gloednieuwe Beau Monde. Nu in de winkels! 

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: Feriet Tunc