Dave Roelvink deelt openhartig bericht over herstelproces

'Na het herstellen van mijn eigen basis zal ik me nog meer inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen met dit probleem.'

De afgelopen weken verbleef Dave Roelvink in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om te herstellen van zijn verslaving. Inmiddels is hij weer terug in Nederland. In een openhartig bericht vertelt de dj dat het beter met hem gaat.

Verslaving

“Ik ben terug, en ik wil graag iedereen bedanken voor de mega lieve berichten die ik heb ontvangen”, begint de dj zijn post. “De afgelopen weken heb ik me ontzettend gesteund gevoeld tijdens mijn herstelproces.”

“Na 2,5 jaar zonder drank en drugs ben ik gestopt met het investeren van tijd en het toepassen van tools die me hielpen clean te worden”, legt hij uit. Dave schrijft dat hij zich een tijdje goed voelde en daarom dacht dat hij op eigen kracht wel weer beter kon worden. Dit bleek niet het geval te zijn. “Dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Link tool: post not found

Chronische ziekte

“Verslaving is een erkende chronische ziekte die toeslaat als je niet waakzaam blijft”, vervolgt Dave zijn post. Het is een levenslange strijd en geen tijdelijk iets, benadrukt hij. Na zijn terugval heeft Dave meteen hulp gezocht want hij wil graag herstellen. Tijdens zijn verblijf in de afkickkliniek heeft Dave gezien hoeveel mensen met verslaving kampen en hoeveel mensen niet weten hoe ze met deze situatie moeten omgaan. “Na het herstellen van mijn eigen basis zal ik me nog meer inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen met dit probleem.”

Hij sluit zijn bericht af met de woorden: “Als je wilt stoppen maar het niet lukt, schaam je dan niet! Wees trots dat je iets aan je probleem wilt doen en zet je ervoor in”, aldus Dave.

Reacties

Onder meer Bram Krikke en Bas Smit hebben hartjes achtergelaten onder de post van Dave. Broer Donny reageert: “We kunnen buigen, maar niet breken. đŸ€” En zo is het!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws