What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Winter young woman portrait. Beauty Joyful Model Girl laughing and having fun in winter park.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Holland & Barrett lanceert hoogwaardige skincare collectie: De Tuinen Premium

Een goede beautyroutine bestaat uit meerdere stappen die aansluiten op de behoefte van de huid. Holland & Barrett introduceert De Tuinen Premium met drie verschillende productlijnen. Zo wordt er een volledige ochtend- en avondroutine gecreëerd voor iedere huidtype. Maak kennis met de nieuwe essentials en ontdek microplastic-vrije skincare op basis van natuurlijke ingrediënten.

Door de jaren heen hebben verschillende werkzame stoffen hun intrede gemaakt in de beauty-industrie. Zo worden bakuchiol, vitamine C, hyaluronzuur, collageen en niacinamide steeds populairder. Holland & Barrett speelt in op deze trend en presenteert daarom De Tuinen Premium collectie. De verzorgingsproducten bevatten een hoger percentage met meerdere werkzame stoffen die het beste in de huid naar boven halen. Toe aan hydratatie? Of toch liever focussen op het verminderen van rimpels? Met deze hoogwaardige skincare collectie is er een perfecte match voor iedereen.

DENHAM aangekondigd als officiële modepartner van TeamNL voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024

DENHAM kondigt met trots zijn samenwerking aan met NOC*NSF, als offi- ciële modepartner van het Nederlands Olympisch en Paralympisch team voor de openings- en sluitingscere- monie van Parijs 2024.

De thuisbasis van DENHAM is stevig geworteld in Nederland en het merk brengt zijn lokale erfgoed sinds 2008 naar het mondiale denimpodium. DENHAM heeft nu de grote eer toebedeeld gekregen om de officiële outfits te ontwer- pen voor het Nederlands Olympisch en Paralympisch team voor de openings- en sluitingsceremonie van Parijs 2024. Samen met de atleten is DENHAM de reis naar ‘s werelds grootste sportpodium begonnen.

DENHAM zal zowel het Olympische team (zo’n 500 sporters en begeleiders) als het Paralympische team (ruim 250 sporters en begeleiders) voorzien van outfits die zij ook na de Spelen zeker willen dragen.

denham

De dagen worden korter, tijd voor holistische trainingen bij David Lloyd!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van holistische trainingen! David Lloyd heeft iets bijzonders in petto. Als onderdeel van hun commitment aan het geestelijke welzijn, komt de premium health- en fitnessclub met verfrissende holistische groepslessen die je geest een echte boost geven tijdens de donkere wintermaanden.

Terwijl voor de één sporten gaat om lichaamsbeweging, gaat het voor de ander vooral om mentaal sterker worden en het kalmeren van de geest. De donkere en kortere dagen kunnen soms leiden tot een verhoogd gevoel van stress of somberheid. Holistische lessen kunnen hierbij een oplossing bieden om zo’n winterdip tegen te gaan. De Body & Mind studio's van David Lloyd zijn daarvoor de perfecte omgeving met een uitgebreid aanbod aan lessen.

Neem een koffieabonnement bij De Koffiejongens

De Koffiejongens ken je denk ik wel? Ze bieden een particulier abonnement voor kwalitatieve, betaalbare en duurzame koffiecups. In de afgelopen 7 jaar heeft het bedrijf zich doorontwikkeld tot een volledig duurzaam én sociaal koffiemerk met gecertificeerde koffie, in honderd procent biologisch afbreekbare koffiecups, gemaakt van planten.

Alle pakketjes worden verpakt in FSC-gecertificeerd karton en ingepakt door medewerkers die vroeger een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. De bezorging gaat (waar mogelijk) met de fiets of lopend. Daarnaast zijn De Koffiejongens B-Corp gecertificeerd en CO₂-neutraal.

De perfecte mocktail voor de feestdagen

De shift naar een meer sobere sociale cultuur biedt nieuwe kansen tijdens de feestdagen. Terwijl uit onderzoek1 blijkt dat maar liefst 49% van de drinkers nieuwsgierig is naar cocktails met alcoholvrije ‘sterke’ dranken, is dit de perfecte timing om ons te storten in de wereld van de Mindful Drinking movement. De feestdagen (en de morning afters) worden nóg leuker wanneer er alcoholvrije MARTINI cocktails op het menu staan.

Caffé Cocktail - Als variatie op de Espresso Martini Ingrediënten (voor 1 cocktail):

● 50ml MARTINI Non-Alcoholic Vibrante

● 20ml citroensap

● 50ml espresso

● ijsblokjes

● Een goede scheut tonic

● Garnering: geraspte pure chocolade

Doe alle ingrediënten in de shaker behalve de tonic en garnering, schud snel. Zodra alles goed is geshaket, schenk de cocktail in een glas met ijs en voeg een scheut tonic toe. Garneer met de chocoladerasp.

Hydrateer je huid met de VITAL C lijn van Image Skinare

De iconische, best verkopende VITAL C lijn van IMAGE Skincare is ontwikkeld om de huid te herstellen en verbeteren. De lijn is speciaal voor de droge, gevoelige huid, ideaal om je huid tijdens koudere maanden extra te verzorgen.

De nieuwe VITAL C lijn bestaat uit VITAL C Hydrating Facial Cleanser, VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum en VITAL C Hydrating Repair Crème. Zo heb je deze feestmaand altijd een complete skincare routine bij de hand als je onderweg bent. De lijn bevat een mix van natuurlijke botanische ingrediënten.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Winter young woman portrait. Beauty Joyful Model Girl laughing and having fun in winter park.