6x de leukste cadeautips voor de feestdagen

Hands in cozy sweater opening christmas gift with red bow on bac

De feestdagen staan voor de deur en we weten allemaal dat zo'n feestmaand nogal wat stress met zich kan meebrengen. Maar, een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom heeft Happy in Shape een aantal leuke kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet. Wie kan er dit jaar een leuk cadeautje onder de boom verwachten?

1. De perfecte stijl- en krultang van Babyliss

Wat is er nu leuker dan af en toe je kapsel volledig te vernieuwen? Het stylen van je haar met een stijltang (of het krullen ervan) is daarom niet alleen leuk maar ook handig, want je kunt binnen no-time een compleet nieuwe look creëren. De BaByliss Super Styler biedt ongeëvenaarde stylingprestaties. Dankzij de revolutionaire Micro Heating MatrixTM technologie kun je langdurig glad haar creëren, zelfs bij lagere temperaturen, waardoor je je haar gemakkelijk kunt beschermen tegen de hitte van de stijltang. Maar als je even geen zin hebt in steil haar, kun je de stijltang ook op een andere manier gebruiken. Met de afgeronde behuizing kun je moeiteloos langdurige krullen creëren. Et voilà, je hebt direct een golvende look in je haar.

2. MEENK: het lekkerste dropje om te geven

MEENK maakt een luxe beleving van een van de meest geliefde Nederlandse lekkernijen: het dropje. Het iconische dropmerk, dat al sinds 1900 bekendstaat om zijn heerlijke assortiment, introduceert dit najaar vijf luxe cadeauverpakkingen. Samen met een onweerstaanbare dropproeverij vormen deze nieuwe cadeauverpakkingen het ultieme geschenk voor iedere gelegenheid. Geschikt voor jong en oud, voor zowel de kleine als de grote snoeper.

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een bedankje, een traktatie voor collega’s, als schoencadeautje, als cadeau onder de kerstboom óf gewoon als traktatie voor jezelf ‒ de nieuwe cadeauverpakkingen zijn een feestje om te geven én te krijgen. Elke verpakking is zorgvuldig samengesteld om een luxe dropbelevenis te bieden en bevat een selectie van de meest geliefde MEENK-dropjes: van de klassieke favorieten tot onderscheidende smaken en verrassende combinaties.

3. De festive collection cadeauset van Molton Brown

Molton Brown is trots om de ultieme kerstcadeau-bestemming te zijn – ze besteden al meer dan 50 jaar aan het maken van perfecte cadeaus voor iedereen. Verwacht terugkerende feestelijke favorieten, bad-luxe vol vreugde, tijdloze (schoen)cadeautjes en meer – allemaal prachtig verpakt in een speelse nieuwe look geïnspireerd door

Marvellous Mandarin & Spice. De geliefde Festive Bauble heeft een opvallende nieuwe vorm.

De geschenkdozen zijn versierd met een goud-gefoliede caleidoscoop van winterse citrus en feestelijke specerijen. Gemaakt van 100% gerecyclede materialen, ze zijn recyclebaar en herbruikbaar en helpen bij het verminderen van afval van inpakpapier. Voor de klassieke kerstcrackers zijn 100% gerecyclede materialen en 45% gerecycled plastic voor het lint gebruikt.

4. Budgetproof skincare van Action

Een goed gehydrateerde huid is een must. Zeker tijdens de wintermaanden, wanneer onze huid extra aandacht nodig heeft. Het vinden van de perfecte crème is soms een zoektocht. En vaak denken we dat duur ook meteen heel goed is. Wat blijkt? Duurder is zeker niet altijd beter. Dat bewijst Action maar weer met hun award-winning Eliza Jones dagcrème. De ultra hydrating face cream met hyaluronzuur is in oktober uitgeroepen tot Beste van de Test in België. Een perfecte dagcrème voor de wintermaanden én je portemonnee.

5. Personaliseer je eigen tandenborstel van Solid Brush

De feestdagen staan voor de deur en dat is natuurlijk heel leuk, maar het brengt ook de jaarlijkse uitdaging met zich mee: het perfecte cadeau vinden voor onder de kerstboom. Gelukkig komt Solid Brush, de toonaangevende sonische tandenborstel in Nederland, met een oplossing. Niet alleen praktisch maar ook nog creatief en uniek: een gepersonaliseerde tandenborstel met de initialen van een van jouw geliefden. Of natuurlijk voor jezelf!

Ben je van de last minute shopping? Geen zorgen want nog tot en met 24 december heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe tandenborstel gratis te laten personaliseren. Dit is niet alleen een unieke kans om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je mondverzorging en je badkamer, maar ook een unieke mogelijkheid om vrienden en familie te verrassen met een speciaal cadeau.

Het werkt heel eenvoudig. Ga naar de website van Solid Brush, kies voor een optie met of zonder abonnement, geef je favoriete kleur voor je solid brush aan, vul de gewenste initialen in en binnen 1 dag heb jij de borstel thuis.

6. Fit het nieuwe jaar in met de nieuwe collectie van Stronger

De feestdagen staan voor de deur en de jacht op kerstcadeaus is officieel begonnen! Active wear merk Stronger heeft binnen de wintercollectie ideale items, perfect om voor iemand onder de boom te leggen of natuurlijk om op je eigen verlanglijstje te zetten. Stronger's nieuwste collectie bestaat uit een reeks comfortabele looks die net zo leuk als feestelijk zijn. Denk metallic leggings en tops, die je niet alleen in de gym aan doet, maar ook kunt stylen met bijvoorbeeld een boyfriend blazer voor jouw NYE! Of fijne velvet styles voor een meer relaxte look.

Cadeau's uitzoeken voor iemand blijft altijd lastig, maar remember: het gaat ook om het gebaar. Namens Happy in Shape wensen we je alvast fijne feestdagen!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Hands in cozy sweater opening christmas gift with red bow on background of christmas tree with lights. Stylish female holding present with red ribbon in festive room close up. Merry Christmas!