De Orange Peel Theory zou laten zien of jouw partner een blijvertje is

De theorie gaat he-le-maal viraal op TikTok.

Ben jij helemaal happy in love met je partner, maar zoek je toch nog die bevestiging dat jouw partner ook daadwerkelijk de ware is? Wellicht, is de zogeheten 'Orange Peel Theory' dan nog wel eentje om eens uit te proberen.

Orange Peel Theory

Op TikTok gaat de allernieuwste theorieën en methodes rond wat betreft relaties. Eén daarvan is de Orange Peel Theory. Deze theorie zou je er met een simpele metafoor achter komen of jouw partner degene is waar jij de rest van je leven bij blijft, of juist niet. Hm, klinkt té mooi om waar te zijn, toch?

Wat heeft het met elkaar te maken?

En dan zou je ook wel denken, wat heeft een sinaasappel te maken met een relatie? Juist, helemaal niets. Maar daar ligt de essentie van deze theorie ook helemaal niet. Waar het om draait, is hoeveel je partner voor je over zou hebben. Heb je bijvoorbeeld een sinaasappel in je hand, en wil je er graag achter komen of je partner álles voor je zou doen? Vraag hem simpelweg of hij de sinaasappel voor je wil pellen. Zegt hij meteen: 'Ja, natuurlijk', dan is het een blijvertje. Antwoordt je partner juist erg aanvallend? Denk dan nog maar eens twee keer na over je relatie. Ah oh!

Om het nog wat duidelijker uit te leggen, heeft TikTokker Anna Birmingham een video geplaatst om zo de Orange Peel Theory haarfijn uit te leggen aan haar volgers. De video zie je hieronder:

@annabhamm the orange peel theory explained🍊👩🏻‍❤️‍👨🏼 #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice ♬ Dream Away - Ramol

Kleine dingen

Natuurlijk hoef je niet alleen maar een sinaasappel te gebruiken om te kijken hoeveel je partner voor je over zou hebben, maar het zit 'm vooral in de kleine dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een glas drinken pakken, of het tillen van een zware tas.

Is het wetenschappelijk bewezen?

Oké, de Orange Peel Theory klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar is het ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen? Nee, dat niet. Het kan ook gewoon zo zijn dat je partner niet per se deze love language heeft. En dat is helemaal oké. Dan komt het uiten van liefde vast en zeker wel uit een andere, liefdevolle hoek.

Bron: NSMBL | Beeld: Adobe Stock