The real deal: Robin Martens deelt before & after foto van zwangerschap

"Ik zou graag weer meer in shape willen komen"

Robin Martens heeft twee prachtige kinderen op de wereld gezet. De afgelopen jaren stonden daarom in het teken van haar zwangerschappen en de kids, maar dit jaar is ze zelf aan de beurt.

Back in shape

Back in shape komen, dat is het doel van de actrice voor dit jaar. Op Instagram deelt ze vijf foto's: eentje voor haar zwangerschappen, twee toen ze hoogzwanger was, eentje nu en een close-up van net na de bevalling. Eerlijk en rauw.

Aan haar lichaam werken was afgelopen tijd geen prioriteit, maar nu wil Robin toch weer investeren in zichzelf. "Op alle foto’s vind ik mezelf even mooi. Maar ik zou wel weer graag meer in shape willen komen, omdat ik mezelf daar fijner bij voel en omdat ik alle kleding in mijn kast weer wil aan kunnen", schrijft ze op Instagram.

Het roer om

Meer sporten en gezond eten staat op haar planning voor 2024. "Ik heb het geluk dat ik gezond eten en sporten heel leuk vind en daar heb ik dus ook geen moeite mee", legt ze uit. "Ik heb uiteraard wel genoten tijdens de zwangerschappen van het lekker alles kunnen eten haha. Maar het is nu weer tijd na twee zwangerschappen om het roer om te gooien."

No excuses

Ze kan wel duizend excuses bedenken om niet te gaan, van vermoeidheid tot tijdgebrek, maar gaat het tóch doen. "Ik ga het juist gebruiken als doorzettingsvermogen. Want na een training krijg ik meestal meer energie." De actrice wil minimaal drie keer per week in de sportschool staan en een dag hardlopen. You can do this!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld