Rebel Wilson 14 kilo aangekomen: 'Ik ben mijn focus verloren'

"Ik voel me er zo slecht over..."

Het jaar 2020 was voor Rebel Wilson The Year of Health. Ze besloot toen het roer om te gooien en af te vallen. De eindstand: 35 kilo lichter. Afgelopen maanden kwam er weer 14 kilo bij en daar baalt ze van.

Slecht gevoel

Afgelopen jaar kwam er af en toe een kilo bij, maar als ze de teugels weer wat strakker aan trok, gingen ze er ook weer af. Helaas kon ze het afgelopen maanden niet meer opbrengen om haar gezonde levensstijl te behouden en zit er nu weer 14 kilo aan. "Hard werken betekent dat ik, door alle stress, 14 kilo ben aangekomen.", legt ze uit op Instagram. "Ik voel me er zo slecht over... Dat zou niet moeten, maar is wel zo."

Focus verloren

Eerder ging Rebel standaard iedere dag een uur lopen. "Mensen denken altijd dat je keihard moet trainen voor resultaat. Ja, als je de nieuwe Thor wilt worden misschien. Maar voor een normaal persoon is wandelen net zo gezond", vertelde ze toen. Maar afgelopen tijd kon ze dat niet volhouden. "Ik ben heel trots op mijn harde werken de afgelopen tijd. Nieuwe films, mijn memoir... Maar het is veel geweest en ik ben de focus op mijn gezonde levensstijl verloren", vertelt Rebel. "Zijn er anderen die dit herkennen?"

Trots

En die mensen zijn er zeker. "Het is moeilijk! Maar iedereen is trots op je. Het maakt niet uit welke maat je hebt, je bent hoe dan ook prachtig en grappig. Niet iedereen hoeft in maatje 34 te passen. En voel je er zeker niet slecht over", luidt een comment. Een ander schrijft: "You mag trots zijn op jezelf en alles wat je neer hebt gezet. Wees niet te hard voor jezelf."

De actrice plaatste later nog een update. "Ik werd vanochtend wakker en heb alle comments gelezen. Ik kreeg er tranen in mijn ogen van. Bedankt allemaal."

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram