Usher uit de kleren voor ondergoedlijn van Kim Kardashian

Zeg, hallo daar!

Vlak voor zijn Super Bowl LVIII Halftime Show en zijn nieuwe album Coming Home, is Usher (45) ook aangekondigd als het gezicht van de nieuwe Skims menswear campagne.

Boxershorts

Usher kroop achter de lens van fotograaf Donna Trope om te poseren voor de mannenlijn van Skims, het merk van Kim Kardashian. In de campagne draagt de zanger niets anders dan boxershorts van de Skims Stretch en Skims Cotton lijnen. En we kunnen je vertellen, dat is geen verkeerd gezicht.

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

View this post on Instagram

A post shared by SKIMS (@skims)

Samenwerking

Usher heeft laten weten vereerd te zijn dat Kim Kardashian hem vroeg voor de campagne van haar succesvolle merk. "Kim is al lang een goede vriendin van mij en heeft mijn werk altijd heel erg gesteund. De mogelijkheid om samen te werken aan deze campagne die beide onze langverwachte lanceringen ondersteunt, klopte gewoon helemaal." Skims support de lancering van zijn nieuwe album. Exclusief op de site zal de limited edition bonus track Naked te downloaden zijn.

Daar komt bij dat de zanger oprecht groot fan is van Skims ondergoed. "Ik beweeg veel, dus het is belangrijk om me comfortabel te voelen in wat ik draag", laat hij weten.

Bron: Variety | Beeld: Instagram, NL Beeld