De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we het eerste nummer van 2024 met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory

Het afgelopen jaar gooide content creator Sanne Akkerman (32) van @laviesanne haar leven om en werd ze de meest gezonde en sportieve versie van zichzelf. In Happy in Shape vertelt de moeder van drie hoe ze dat heeft gedaan. "Ik heb geen doelen als: ik wil grote billen of vier blokjes op mijn buik."

Beauty

Goede huidverzorging is altijd belangrijk, maar in de koude wintermaanden heeft je huid net wat meer aandacht nodig. Wij selecteerden de musthaves voor je. Mooi toch!

Fit

Heb je in januari vol goede moed besloten dat je dit jaar echt een halve marathon gaat lopen, maar merk je dat je nu amper nog je hardloopschoenen aantrekt? Zonde en onnodig. Met dit stappenplan bereik jij je sportdoel wél. Grazia-hoofdredacteur Annelies ging je voor en liep de Halve Marathon van Barcelona op de nieuwe Ghost MAX van Brooks. Ze deelt haar haar voorbereidingen, tips en trainingsplan. Ook Happy in Shape hoofdredacteur Hilde begon het jaar goed. Zij volgde het programma van DAG ÉÉN. Het resultaat? Een afgetraind lijf. Enne, jij kunt ook zo'n traject winnen! Verder vind je in dit nummer ook de sportschooletiquettes en hebben we items verzameld waarmee je op wintersport de show steelt.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Food

Als avondeten een kipfiletje uit de 3D-printer; het klinkt als een scène uit een sciencefictionfilm, maar de toekomst is dichterbij dan je denkt. We praten je bij over hoe onze kijk op voedsel in de komende jaren gaat veranderen. Ook nemen we een kijkje in de Indiase keuken: we spreken met Paulami Joshi over haar nieuwste kookboek Vega India. Inclusief een paar recepten om zelf te proberen.

Psyche

Neem jij je ook steeds opnieuw voor om jezelf voortaan op nummer één te zetten? En komt daar dan uiteindelijk maar weinig van terecht? We delen 15 selfcaretips waarmee jij jezelf én je mentale gezondheid een boost geeft. Ook vind je een spoedcursus om mentale overbelasting te verhelpen én te voorkomen om jezelf te behoeden voor een burn-out.

Travel

Wellness is dé traveltrend: reizen die lichaam en geest oppeppen. Happy in Shape’s Emma testte JOALI BEING, het eerste wellbeing eiland in de Malediven, en doet verslag. Ook zetten we de mooiste wintersportgebieden op een rij; van verrassende budgetbestemmingen tot duurzame locaties en bekende spots in de Alpen.

Lifestyle

Met haar 43 jaar zit Kim Kardashian beter in haar vel dan ooit. Haar streven naar ‘het perfecte lijf’ schept volgens critici een onrealistisch beeld, maar Kim vindt dit onzin. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik twee uur per dag hard werk voor mijn lijf."