Happy New You: 3x Happy in Shape voor slechts €9,99

New year, new you!

Wil jij dit jaar wél je goede voornemens waarmaken? Wij hebben een kortingsactie waar je niet omheen kunt: 3x Happy in Shape voor slechts €9,99.

Happy new you!

New year, new you? Dan ben je bij Happy in Shape aan het juiste adres. Jij werkt aan jezelf onder het genot van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle. Om het jaar lekker te beginnen, hebben we daarom een bijzondere aanbieding voor je.

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we een mooie korting voor je: je ontvangt 3x Happy in Shape voor slechts €9,99. Dat is maar liefst 44% korting! Klik hier om gebruik te maken van de actie en samen Happy in Shape te worden.

Met de zomer in het vooruitzicht is een abonnement op een van de leukste glossy’s van Nederland geen overbodige luxe. En daarom ook het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder, oma, mommy bestie of ander moederfiguur in je leven. Maar het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je je wishlist gaat samenstellen!

Een Happy in Shape abonnement is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of leuke collega. Extra fijn: wie dit voordeelabonnement cadeau doet, verrast niet één keer, maar vier keer. Dat is namelijk het aantal edities dat de bofkont ontvangt.