Shelly Sterk bevallen van tweede kindje

'Eindelijk is hij er.'

JFK Greatest Man 2022

Heel leuk nieuws voor Shelly Sterk en Mark Ebing! De twee zijn opnieuw ouders geworden van een zoontje. Dit heeft de presentatrice zojuist bekendgemaakt op Instagram.

Jess Ebing Sterk

"Eindelijk is hij er!", deelt Shelly op Instagram. "Nog net op de valreep zelf gekomen. Een uurtje voordat ik ingeleid zou worden, begonnen spontaan de weeën. Nu al goed met deadlines zullen we maar zeggen 🥰", grapt de presentatrice.

Het jongetje heeft de naam Jess Ebing Sterk gekregen. "Je spreekt het op z'n Engels uit, net als Jake."

Niet alleen Shelly en Mark zijn dolgelukkig met de komst van hun tweede kindje. Ook hun vierjarige zoontje Jake vindt het superleuk om een grote broer te zijn. "Jake is de liefste grote broer denkbaar en is stapelverliefd op z'n kleine broertje. Hij vertelt hem de liefste verhalen over alles wat hij hem gaat leren en met hem gaat beleven. Och jongens, ik knap uit elkaar van liefde 🥹💙." Op Instagram trakteert Shelly ons meteen op te lieve kiekjes van Jess en Jake samen.

Felicitaties

In de reacties op Instagram stromen ontzettend veel lieve felicitaties binnen. "Gefeliciteerd. Wat is dit toch het allermooiste", reageert Chantal Bles. "Gefeliciteerd schat! Wat een heerlijke foto's! Genieten!! Hele dikke kus van ons", schrijft Ann Dominique Wilten. Ook Valerio Zeno, Maartje Verhoef, Loiza Lamers, Anouk Smulders, Robin Martens, Bridget Maasland en Laura Ponticorvo laten een lief berichtje achter. Ook namens Happy in Shape van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jess!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld