What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Maak kennis met de senz° Foldaway: een opklapbare koffer

Ken je dat: je bent terug van vakantie en moet die enorme koffer weer ergens op zien te bergen. Gelukkig heeft het Nederlandse lifestyle merk senz°, bekend van de stormparaplu die windsnelheden tot 100 km/u kan weerstaan, de perfecte oplossing bedacht. Het nieuwste product is de senz° Foldaway, een opklapbare koffer die groot is als je op reis gaat, maar compact als je niet reist. Hij is slechts 12,5 cm breed wanneer deze is opgevouwen en kan dus makkelijker ergens onder of tussen geschoven worden. Hoe handig is dat? Uitgevouwen is hij lekker licht, stevig en door het polycarbonaat beschermd tegen alle soorten onverwachte stoten. Hij is er in 3 verschillende maten en 6 verschillende kleuren. Hier vind je meer info en shop je 'em meteen.

Charlotte Tilbury lanceert Glow Island Drops

De nieuwe Beautiful Skin Island Glow Easy Tanning Drops bevatten hydraterende en verzachtende ingrediënten met hierbij klinisch bewezen bruiningsversterkende moleculen - voor een stralende holiday glow. Zo zit er in de Glow Island Drops hyaluronzuur, wat zorgt voor een natuurlijk kleurtje en gezond uitziende huid. De drops zijn makkelijk aan te brengen met een bestaande ochtend- of avond skincare routine waarbij je de drops mengt met je moisturizer. Je koopt ze hier.

Op pad met de kleine: Wildride is de hippe kinderdrager

Je kent het wel: je bent op pad met de peuter, die ineens niet meer wil lopen. Even dragen is nog te doen, maar al snel wordt het te zwaar. Gelukkig is daar Wildride, de hippe heupdrager met ergonomisch draagcomfort die je makkelijk overal mee naartoe neemt en uit je tas tovert. De drager is geschikt voor kindjes van 9 maanden tot 4 jaar (Max 20 kg). Handig op het strand, in de natuur, in de stad, op vakantie of op alle andere plekken waar een buggy niet zo handig is. En dat alles natuurlijk geheel in stijl, want de dragers hebben geweldige kleuren en printjes. Je shopt ze hier. Dit zijn onze favorieten:

Dit wil je: limited edition Lush x Shrek-collectie

De gloednieuwe Lush x Shrek-collectie viert ieders innerlijke oger, in tegenstelling tot de ‘clean girl’-trend van de afgelopen jaren. De collectie is geïnspireerd op Shreks reis van een laag zelfbeeld naar omarmen wie je bent, met als doel de vreugde en Shreks ondeugende humor over te brengen naar de wereld van beauty en selfcare. Hierbij laat de collectie zien dat er niet één methode is die je mooi en goed laat voelen - een moerasachtig bad is ook selfcare! Hier vind je de producten.

Natuurhuisje lanceert Praatpaadjes

Wandelen stimuleert verbinding: met elkaar, de natuur en jezelf. Je hebt geen afleiding, komt op andere gespreksonderwerpen, je bent lekker in beweging en komt tot rust. Natuurhuisje lanceert daarom de Praatpaadjes. Deze wandelroutes in Hooge en Lage Vuursche zijn ontworpen om gezinnen, partners en vrienden uit de digitale wereld te trekken. Op de bewegwijzeringsbordjes van de wandeling staan vragen die tot een diepgaand gesprek leiden. Vanaf 21 maart tot en met 21 juni kun je drie verschillende wandelingen maken. Het Vrienden Praatpaadje (10 kilometer), het Relatie Praatpaadje (5 kilometer) en het Familie Praatpaadje (6 kilometer). Na afloop van de wandeling maak je kans op een weekend weg. Hier vind je meer info.

Dyson's Supersonic nural: voor een gezondere hoofdhuid en haar

De nieuwste stylingtool van Dyson is uitgerust met een nieuwe modus voor bescherming van de hoofdhuid die gebruikmaakt van een netwerk van Nural™-sensoren, waardoor de warmte en luchtstroom automatisch worden verminderd wanneer deze het hoofd naderen, waardoor de hoofdhuid wordt beschermd tegen schade. Deze sensoren verbeteren ook de stylingervaring en haarglans en voorkomen hitteschade. Nieuwe en verbeterde opzetstukken die geschikt zijn voor alle haartypes zijn uitgerust met opzetstukherkenning, die de stylingvoorkeuren van een gebruiker leren en vereenvoudigen hun routine voor snel en gezond drogen zonder extreme hitte. Vanaf juli is hij hier te koop.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!