De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we het tweede nummer van 2024 met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory

Met haar vijftigste verjaardag in zicht is Bridget Maasland (49) de beste versie van zichzelf. Dankzij DAG ÉÉN, maar ook doordat ze stopte met drinken en issues uit het verleden aanpakte. De presentatrice en ondernemer vertelt hoe ze in haar beste shape ooit raakte. "Ik wilde gewoon nog één keer in mijn leven een sixpack."

Beauty

De dagen worden langer, de bomen kleuren groener en je badkamerkastje wordt (weer) voller – wij selecteerden de nieuwe beautylanceringen die je stuk voor stuk wil hebben.

Fit

Zit je de hele dag vastgeplakt op je bureaustoel naar een beeldscherm te kijken? Wij delen tips en korte work-outs om je op kantoor in beweging te brengen. Ook vind je een blessure-gids: waar klop je aan voor hulp en wat zijn dé gouden tips om blessureleed te voorkomen? Verder zetten we de mooiste wielerrondes van Nederland op een rij én vind je de fijnste items voor verschillende sporten; van fietsen tot rolschaatsen.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Food

Kirsten (35) kwam thuis te zitten met een burn-out, zei daarna haar drukke kantoorbaan vaarwel en begon een leven als vegan bakker. Inmiddels bakt ze iedere dag haar eigen brood en deelt ze met ons haar favoriete recepten. Die vooral heel lekker smaken.

Psyche

Funest voor je succes: het imposter syndroom. We delen 10 zaken die je moet weten over deze onzichtbare saboteur, inclusief tips om ermee om te gaan. Ook lees je waarom me-time, even helemaal opladen in je uppie, zo belangrijk is in een wereld vol prikkels en druk-druk-druk. En waarom we het dan zo moeilijk vinden om alleen te zijn.

Travel

Steeds meer mensen kiezen voor een camper, want dat is vrijheid en romantiek ten top. Maar welke kies je? En wat komt er allemaal bij kijken? Kay en Esther doen het en delen hun kennis. We delen daarnaast de mooiste getaways naar de lentezon, van Athene tot Slovenië, en 7 must do's langs de kust van Oregon.

Lifestyle

Ze heeft een mooi lijf, een prachtige huid en een happy attitude. Hailey Bieber (27) is een voorbeeld voor vrouwen over de hele wereld. Maar is het zo makkelijk? We vertellen je alles over Hailey Biebers carrière, workouts en cravings. Ook niet makkelijk Lotte's leven met endometriose. Ze vertelt over de impact daarvan en haar toekomstbeeld.