Win een Pink Gellac startersset + Blooming Chic collectie t.w.v. €243

Doe mee en maak kans!

Het is lente! Het zonnetje laat zich vaker zien, de handschoenen worden weer opgeborgen en je nagels zijn aan een opfrisbeurt toe. En dat kun je heel makkelijk zelf doen met Pink Gellac. Benieuwd? Dan hebben we goed nieuws: we geven een startersset + de Blooming Chic collectie t.w.v. €243 weg.

Startersset

Vind jij maar niet de tijd én geld om maandelijks naar de nagelsalon te gaan? Dan doe je het toch zelf! Met een startersset van Pink Gellac heb je alles in huis voor het aanbrengen (en verwijderen) van gellak in 3 eenvoudige stappen. Van de speciale LED lamp tot de base en top coat en verschillende accessoires; hier zie je precies wat er allemaal in de startersset zit. De gellak blijft minimaal veertien dagen prachtig zitten, hoe fijn is dat? Kortom, je hoeft niet meer naar de salon voor een perfecte manicure en het is een heerlijke me-time momentje. Ook leuk: op de site en socials van Pink Gellac vind je allerlei tutorials en voorbeelden.

Blooming Chic

Regelmatig verschijnen er nieuwe Pink Gellac kleuren, zodat de collectie fris en vernieuwend blijft. Eén van de nieuwste toevoegingen is de limited edition Blooming Chic collectie met drie levendige kleuren: Vibrant Pink, Lively Green en Pastel Petals. De limited edition kleuren zijn te koop als set in een mooie box, maar ook los. Leuk om apart van elkaar te gebruiken, maar ook om te gekke nail art te creëren. Heerlijk voor de lente! Hier vind je meer informatie over de box.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met de Pink Gellac startersset en je eigen droomnagels te creëren? Dat snappen we maar al te goed. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ligt er binnenkort een mooi pakket van Pink Gellac voor je deur. Succes!

[mail-win-form id='15']

Voorwaarden: meedoen kan t/m 5 april 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.