Win: een gift voucher van BURGA t.w.v. €200

Doe mee en maak kans!

Life's too short not to be absolutely fabulous - dat is het motto van lifestyle merk BURGA. Mee eens? Dan hebben we goed nieuws. Je kunt een gift card t.w.v. €200 winnen om uit te geven aan de leukste phone cases, laptop hoezen, notitieboekjes of andere accessoires.

Fashionable accessoires

Je kent het wel: je vindt een te gekke phone case, maar als je hem één keer laat vallen, zit er een barst in je telefoon. En de hoesjes die wel goed beschermen, zijn nou niet bepaald een feest voor het oog. Gelukkig is daar BURGA. Zij hebben cases die prachtig zijn, maar óók je geliefde mobieltje goed beschermen. En dat niet alleen, want het merk heeft inmiddels nog veel meer.

BURGA begon met fashionable telefoonhoesjes - zonder in te leveren op functionaliteit. Na het grote succes volgde al snel meer alledaagse producten die een stylish sausje kregen: iPad en MacBook hoezen, AirPods hoesjes, trendy drinkflessen, Apple Watch bandjes, notebooks en meer. Sinds vorig jaar is zelfs BURGA Eyewear aan de collectie toegevoegd.

Collecties

Alle items zijn echte eye catchers met heerlijke kleurtjes en vrolijke printjes, geïnspireerd op de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe collecties gelanceerd. De Secret Garden collectie zit vol met bloemen, vlinders en insecten. En in de Instinct collectie vind je alle dierenprintjes, van zebra tot koe tot luipaard. De Checkers collectie speelt weer in op de ruitjes trend en de Zodiac collectie op sterrenbeelden. Enne, er zit weer een hele leuke drop aan te komen, dus hou de website goed in de gaten.

Hieronder een greep uit onze favorieten. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je alle items.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Win, win, win

Sta jij te trappelen om helemaal los te gaan op de website van BURGA? Zie jij jezelf al met een nieuwe phone case inclusief matching Airpod hoesje en notitieboekje? Doe dan snel mee aan de winactie door onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

[mail-win-form id='16']

Voorwaarden: meedoen kan t/m 10 april 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.