Instagram liefhebbers opgelet

WONDR opent haar deuren in Amsterdam.
Instagram liefhebbers opgelet

Op 18 september opent pop-upexperience WONDR haar deuren in Amsterdam. Als bezoeker loop je door vijftien verschillende interactieve installatieruimtes. De ideale plek om wat goede kiekjes te schieten voor Instagram. 

Deze artistieke speeltuin van 1200m2 is gemaakt in samenwerking met jonge Nederlandse kunstenaars. De kamers zijn allemaal anders ingericht. Denk hierbij aan een volledig roze kamer met een bad gevuld met duizenden marshmallows, een jungle met kleurrijke bomen of  een kamer met honderden discoballen. 

Natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf foto's te maken. Wanneer je volledig los gaat in een van de ruimtes, worden er automatisch kiekjes van je gemaakt. Zodat je zelf niet na hoeft te denken over de batterij van je telefoon die weer eens leeg is. De foto’s ontvang je na je bezoek per e-mail.

Het concept van WONDR is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Daar hadden ze onder andere Museum of Ice Cream en The Color Factory. Met deze kleurrijke kamers kom je makkelijker de grijze en koude maanden door die Nederland kent.

WONDR opent haar deuren 18 september en is geopend voor een periode van zes maanden, dus tot en met 18 maart 2020. De perfecte plek om zonnige kiekjes te maken tijdens de donkere wintermaanden. 

Bekijk de Instagram van WONDR om volledig up to date te blijven. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e89a35b04b6b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });