De bath bombs van Lush bestaan 30 jaar

en dat wordt gevierd met heel veel nieuwe bath bombs!
De bath bombs van Lush bestaan 30 jaar

Morgen viert Lush dertig jaar bath bomb plezier door maar liefst 54 nieuwe limited edition bombs te lanceren! 

Ontstaan 

Het dertig jarige bestaan dus, want al in 1989 experimenteerde Mo Constantine, medeoprichter van Lush, in haar eigen keuken om een bath bomb te maken. Ze maakte een bruisbal die het badwater zachter maakte, maar ook etherische oliën en verse ingrediënten op een  nieuwe manier samenbracht. Tegenwoordig zijn de bombs ware artistieke uitspattingen met veel meer kleur, geknetter en glinstering wanneer ze in je badwater oplossen. Zo komen die etherische oliën vrij en boosten ze het welzijn van je lichaam en geest. 

Limited edition 

Door de kleine explosies en de geuren, kleuren en (als je geluk hebt) glitters die uit de bath bombs vrijkomen, maakt Lush al die tijd al een feestje van het badderen. En om dit te vieren maakten ze 54 nieuwe limited edtion badbommetjes, die we je niet willen onthouden. Zo hebben we de Lucky Cat (dat Chinese gouden katje waarvan het pootje op en neer beweegt) voorbij zien komen, maar ook een Ginger Ninja in het brons en mét oogjes, maar ook mooie gekleurde bollen die de vetste patronen in je badwater maken. Badplezier gegarandeerd! 

Door: Mireille Sneekes 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed1fea37a27f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });