Deze dingen moet je eten bij de griep

De griep heerst! Gelukkig bestaan deze producten om jou weer beter te maken.
Deze dingen moet je eten bij de griep

Het lijkt weer overal te heersen.. de griep! Erg vervelend, maar deze producten kunnen je helpen er zo snel mogeljk bovenop te komen!

1. Kippensoep

Kippensoep bevat niet alleen de vloeistoffen die je nodig hebt om virussen te bestrijden, het vermindert ook de ontsteking die de griep veroorzaakt en tot meer verkoudheid leidt. En.. natuurlijk het lekkerst als iemand anders dit voor je maakt!

2. Vitamine C

Eigenlijk vrij logisch.. Citrusvruchten bevatten vitamine C en dat is een antioxidant die de immuniteit kan helpen verhogen. Je kunt deze dosis ook uit rode paprika, broccoli, spruitjes, pompoen, zoete aardappelen en tomaten halen.

3. Gember

In gember zitten chemicaliën die gericht zijn op de virussen die verkoudheid veroorzaken. Gember helpt ook infecties te bestrijden.

4. Honing

Honing wordt vaak gezien als een remedie voor bijna alles.. Het bevat veel eigenschappen die kunnen helpen wanneer je ziek bent.

5. Vette vis

Vis bevat een hoog vitamine D-gehalte die helpt bij het behouden van optimale bloedwaarden wanneer je lichaam niet veel van de vitamine uit zonlicht omzet. Ook kan het helpen botten te versterken en af te vallen.

Tekst: Sterre Blokdijk

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edb1eb061ef6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });