doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Viral: vrouw met obesitas transformeert naar heuse fit girl

Wauw, de 29-jarige Elle Goodall herken je niet meer terug.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Viral: vrouw met obesitas transformeert naar heuse fit girl

De weegschaal tikte twee jaar geleden ruim 185 kilo aan, waardoor ze besloot haar levensstijl drastisch om te gooien. Elle Goodall is vandaag de dag niet alleen 115 kilo kwijt, maar heeft ook haar eerste halve triathlon-medaille achter de rug zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Ooit kampte ze nog met gewrichtsproblemen, diabetes en slaapstoornissen, maar inmiddels behoren die klachten tot het verleden. Nadat ze hoorde dat ze waarschijnlijk niet ouder dan veertig zou worden, was ze meerdere keren per week in de sportschool te vinden en zat ook haar koelkast alleen maar vol met gezonde producten. Binnen een mum van tijd transformeerde Elle van een obesitaspatiënte naar een heuse fit girl. 

Dat ze nu een halve triathlon achter de rug heeft, is naar eigen zeggen dan ook haar grootste persoonlijke overwinning ooit. Wel staat het volgende evenement alweer op de planning. Elle wil volgend jaar namelijk meedoen aan een hele triathlon. "Dat gaat zeker lukken. Alles is mogelijk, als je maar in jezelf blijft geloven".

De 29-jarige is dan ook van plan nooit meer terug te vallen in haar oude patroon en wil met haar nieuwe levensstijl dan ook een voorbeeld zijn voor anderen. "Ik had altijd een reden om veel te eten, maar daar ben ik nu helemaal klaar mee. Ik heb mezelf met succes omhoog getrokken en hoop anderen te motiveren hetzelfde te bereiken". You go, girl! 

Niet voldoende water drinken = meer kans op obesitas

Bron: AD Beeld: iStock, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');