Deze nieuwe sporttrend móet je uitproberen

Vergeet fitfloat, pilates en paaldansen: dit wil je echt uitproberen.
Deze nieuwe sporttrend móet je uitproberen

Paaldansen: ooit werd het alleen in erotische clubs gedaan, tegenwoordig is het een populaire sport geworden. Inmiddels is er met het water pole dancing een nieuwe variant bijgekomen, waar je bij het zien ervan gelijk voor wil aanmelden. 

Iedereen die weleens een lesje paaldansen heeft gevolgd, weet hoe zwaar de work-out in werkelijkheid is. Ondanks dat het er vrij makkelijk uitziet, bezorgt het je the day after enorm veel spierpijn. Voor sommigen een reden om er absoluut niet aan te beginnen, maar gelukkig is het nieuwe water pole dancing een stuk eenvoudiger.

De inmiddels upcoming sport is inmiddels in veel andere landen een heuse hit geworden, maar het lijkt ons slechts een kwestie van tijd voordat ook de Nederlandse sportbaden deze trend introduceren. Ondanks dat het alsnog een intensieve work-out is, is het wel een stuk makkelijker om rondom de paal te slingeren. Enne, het ziet er stiekem ook een stuk charmanter uit.

Dit zijn de 10 fitness-trends voor 2017

 

Een bericht gedeeld door АКВА ФИТНЕС КЛУБ (@aqquafirstofficial) op

Bron: Viva Beeld: iStock, Facebook

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edb1c4a33c3e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });