Dít is de datingapp voor vegetariërs en veganisten

Op elk potje past een deksel, niet waar?

De vegetarische- en veganistische levensstijl wordt steeds populairder, waardoor het aantal huishoudens waar dierlijke producten geweerd worden steeds meer toeneemt. Niet zo heel gek dus dat er nu ook voor vegetariërs en veganisten een speciale datingsapp is ontwikkeld. Op elk potje past een deksel, niet waar?

Ondanks dat twee verschillende levensstijlen prima samen kunnen, is het voor vegetariërs en veganisten toch een tikkeltje moeilijker. Niet zo fijn als jouw partner een grote steak wegwerkt, terwijl jij juist alle dierlijke producten uit je huis wil houden. Wanneer je dezelfde principes en meningen deelt, gaat het toch een stuk makkelijker.

Met de datingsapp V Love kan jij als vegetariër of veganist je ideale partner tegenkomen, die net als jou hetzelfde over dierlijke producten denkt. Naast dat je niet lang na hoeft te denken over een plekje voor de eerste date, voorkom je daarmee ook het ongemakkelijke moment wanneer je date vraagt of je een stukje van zijn biefstuk of zalmfilet wil. Ben jij dus nog single en op zoek naar een geschikte partner? Je weet waar je hem vinden kan. 

De voordelen van een vegan lifestyle

Bron: The Urban List Beeld: iStock

Laatste nieuws