Dit eet Kourtney Kardashian tijdens een detoxweek

Het is niet erg veel...

Khloé Kardashian wist de afgelopen jaren vriend en vijand te verbazen met haar enorme transformatie, maar ook oudere zus Kourtney Kardashian is ontpopt tot een heuse fit girl. De realityster ziet er na drie kinderen geweldig uit, al komt dat lijf ook haar niet zomaar aanwaaien.

Wie dacht dat ze alles eet wat los en vast zit, heeft het toch echt goed mis. De moeder van drie heeft haar jaloersmakende lichaam te danken aan veel discipline als het aankomt op voeding en beweging. Naast dat ze bijna nooit te diep in het glaasje kijkt en je haar niet snel zal betrappen op een maaltijd van In-N-Out Burger, heeft de realityster nog meer strikte regels rondom haar strenge dieet.

Kourtney plant namelijk om de zoveel tijd een detoxweek in, waarbij ze de teugels even flink aantrekt. In deze week eet ze zo min mogelijk koolhydraten en probeert ze ook niet te veel fruit te eten. Daarnaast probeert ze 14 tot 16 uur te wachten met het ontbijt, nadat ze haar avondeten op heeft. Maar wat misschien nog wel het meest schokkend is, is dat ze één dag per week alleen maar leeft op water en bouillon. Say what?!

Benieuwd naar wat Kourtney op zo’n dag in haar detoxweek eet? Schrik niet, maar het is enorm weinig. In de ochtend eet ze namelijk een zelfgemaakte avocadopudding en in de middag en avond kiest de brunette voor wat vis of kip met een beetje bloemkool- of broccolirijst. Not so much, right?

Mocht je dus een keer een detoxweek willen uitproberen, laat je dan eerst goed informeren voordat je aan de slag gaat.

Zo kreeg Khloé Kardashian haar Revenge Body

 

 

 Bron: Business Insider | Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws