Romy Monteiro showt afgetraind lijf op vakantie

Wat is het toch een prachtvrouw!
  • Fab
  • Redactie Happy in Shape
Romy Monteiro showt afgetraind lijf op vakantie

Na twee jaar bijna elke avond in het Beatrix Theater te hebben opgetreden als Rachel Marron in de musical The Bodyguard, is Romy Monteiro eindelijk op een welverdiende vakantie in Bali met haar verloofde Django van Rijn

De zangeres had de afgelopen tijd nauwelijks tijd voor zichzelf, doordat ze continu in de theaterzalen rondliep. Inmiddels is de show gestopt en kan ze na twee jaar non-stop gewerkt te hebben, eindelijk genieten van haar rust. Op social media laat Romy dan ook zien het enorm naar haar zin te hebben op Bali en dat viert ze met een aantal sexy foto’s van zichzelf.

Romy heeft de afgelopen jaren wat afgedanst en dat is goed te zien op de foto’s. Op het podium van The Bodyguard heeft de zangeres de afgelopen tijd wat afgedanst, maar ook samen met moeder Antje Monteiro werkte ze zich in het zweet voor het RTL-programma Dance Dance Dance. Dat al dat harde werken duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen, blijkt wel uit de vele foto's waarop Romy in sexy badkleding poseert.

Wel liet ze vorig jaar in Happy in Shape weten dat haar lijf niet zomaar is komen aanwaaien. "Musical is echt topsport. Het is fysiek best wel een uitdaging geweest, maar nu zit het wel goed in mijn systeem. Maar ik dans echt ontzettend veel en dat is heel goed voor mijn lijf. Dus zo blijf ik lekker in shape", aldus Romy. 

Covergirl Romy Monteiro

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op