Quinty Trustfull onthult body secrets

De 44-jarige presentatrice Quinty Trustfull ziet er altijd stralend uit op de rode loper. Wat een figúúr heeft deze vrouw! Wat zijn haar do’s en don’t

Quinty Trustfull onthult body secrets

De 44-jarige presentatrice Quinty Trustfull ziet er altijd stralend uit op de rode loper. Wat een figúúr heeft deze vrouw! Wat zijn haar do’s en don’ts? 

Geheime wapen:

Heel bewust en respectvol omgaan met je lichaam. Ik eet gezond en biologisch, zonder E-nummers of een overdaad aan carbs.

Personal trainer:

Niks voor mij, dacht ik altijd. Daar ben ik helemaal van teruggekomen, dankzij oud-kickbokser en Personal Trainer Danny Delvers. Zijn trainingsschema's zijn top voor je conditie én bilpartij.

Altijd in mijn koelkast:

Witte wijn, champagne en volle melk voor de cappuccino. Niet heel gezond allemaal, maar naast de koelkast ligt het fruit en de groenten.

Secret sin?

Ik ben gek op cappuccino en kan enorm genieten van een glas Italiaanse Barolo wijn.

Fit girl:

Ik doe vijf keer per week aan yoga, echt authentieke yoga van een zeventigjarige Indiër. Het breng rust in mijn hoofd en een lenig, sterk lijf.

Onzekerheden:

Nee, ik ben heel content met wie ik ben en prijs mezelf gelukkig met mijn gezondheid. Het leven is te kort om je druk te maken om bijzaken.

Tip:

Veel noten, groenten, en eiwitten. En sporten! Dat zorgt ervoor dat je lenig blijft.

Meer lezen? Koop het magazine Happy In Shape hier!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: