Topmodel Rosie Huntington-Whiteley ontwerpt Autograph collectie 2016

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley ontwerpt Autograph collectie 2016 van Marks & Spencer. En daar zit hoort ook sportkleding bij, kijk maar.

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley ontwerpt Autograph collectie 2016

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley ontwerpt Autograph collectie 2016 van Marks & Spencer. En dat is niet voor het eerst! Zo lezen we vandaag op Beau Monde dat het model ook betrokken is bij het ontwerpen van de Paige Denim lentecollectie (lees hier). De collectie is geïnspireerd door dansen en beweging.

 

We zien dus veel elementen uit de balletwereld zoals satijn, chiffon en bloemenprints. Hoofd Lingerie bij Marks & Spencer Soozie Jenkings vertelt het volgende: “Om de lichtheid en vrouwelijkheid van de collectie te benadrukken, hebben we de nieuwste technieken voor het ontwerpen van lingerie toegepast.” De collectie bestaat dan ook uit veel Rosie (ja, ze is ook het gezicht natuurlijlk!) in een aantal sexy, maar comfortabele bh-sets, hemdjes en playsuits.

Ook voor sporty spices

Voor het eerst bevat de Rosie for Autograph collectie ook sportkleding! En daar worden wij happy (in shape) van. Deze 12 sport-items zijn geïnspireerd op silhouetten uit de ballet-wereld.

De Rosie for Autograph collectie is vanaf februari verkrijgbaar op marksandspencer.eu en in de winkels in Amsterdam en Den Haag.