Bo's tropische havermout

Dit havermout ontbijtje van foodblogger Beaufood is heerlijk tropisch met passievrucht en banaan!

Bo's tropische havermout

Onze foodblogger Bo blogt onder www.beaufood.nl en maakt iedere week voor Happy in Shape de lekkerste recepten. Vandaag: Bo’s tropische havermout met passievrucht en banaan.

Nu ik zo eens terug denk heb ik al een tijd geen havermout gegeten als ontbijt. Ik at het zoveel dat ik er even klaar mee was. Ik heb in de tussentijd geëxperimenteerd met verschillende soorten granola’s, boekweit, quinoa (gepoft en gekookt) en noten. Allemaal ontzettend lekker, gezond en veelzijdig. Maar vanmorgen maakte ik weer eens een snel kommetje havermout. And i’m back! Want wat is havermout toch lekker. Ik at het ongeveer 3 uur geleden en ik begin nu pas weer een beetje trek te krijgen. Anders dan met yoghurt of crackers.

Om dit ontbijt een extra boost te geven eet je er passievrucht bij. Ontzettend lekker door de fris zoete smaak en super gezond door de hoeveelheid vitamines, vezels en mineralen!

Nodig voor 2 personen:- 80 gr havermout- 400 ml melk naar keuze- 1 el honing- 1 tl kaneel- 4 passievruchten- 1 banaan 

Zo maak je het:

Verhit de havermout en melk in een kleine pan en blijf goed roeren. Breng op smaak met honing en kaneel. Verdeel de havermout over twee schaaltjes. Snij de banaan in plakken, de passievruchten door midden en leg op de havermout.

Eet smakelijk!

www.beaufood.nl