Op je mooist in de zomer met Vichy

Op je mooist in de zomer met Vichy. Dit is belangrijk bij een goede huidverzorging!

Op je mooist in de zomer met Vichy

Het zonnetje schijnt en het terras-seizoen is weer volop begonnen: de zomer komt eraan! De tijd van het jaar waarop je op je mooist bent, maar dat is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk om je huid goed voor te bereiden op de zomer en deze ook tijdens de zomer in topconditie te houden. Zon, water en zand kunnen namelijk een aanslag vormen op de huid, waardoor deze droog en ruw wordt en dat staat toch nét iets minder charmant in dat leuke rokje. Maar hoe bereik je je ideale huidkwaliteit voor de zomer?

Hydratatie is het antwoord. Ideal Body van Vichy is hét product voor deze zomer, in dit verzorgingsproduct worden 10 oliën gecombineerd met ingrediënten die belangrijk zijn bij gezichtsverzorging. Dit zorgt ervoor dat naast hydratatie de huidkwaliteit ook wordt geoptimaliseerd: steviger, gladder en egaler. Yes please!

Ideal Body komt in vier verschillende texturen: een Serum-melk, een Balsem of een Droge olie, met óf zonder gouden parelmoerdeeltjes. De Serum-melk biedt hydratatie en comfort als een melk, is fris en vloeibaar als een serum en dringt onmiddellijk in de huid zodat je je snel kunt aankleden. Het is geschikt voor de normale tot droge huid. De Balsem heeft een dikke, smeuïge textuur en smelt bij contact met de huid tot een zijdezachte crème. Het is ideaal voor de droge tot zeer droge huid. De Droge olie is de perfecte olie voor een mooie en stralende ‘sunkissed’ huid. Hij egaliseert de huid met een niet vette, niet plakkerige satijnen-finish en is geschikt voor alle huidtypes. Je bestelt Ideal Body hier of bij een van de Vichy apotheken.

Onze favoriet? De droge olie voor een 'sunkissed skin'. Wist je trouwens dat hydraterende lichaamsverzorging niet alleen helpt om de uitdrogende effecten van de zon tegen te gaan, maar ook één van de beste manieren is om de langetermijneffecten van huidveroudering tegen te gaan? Zo voorkom je verslapping van de huid en verlies van elasticiteit. Fijn!

P.S. Hier vind je een coupon waarmee je korting krijgt op de producten!

Bron: VichyBeeld: Sanoma Beeldbank