Zo is je beautyblender binnen een minuut schoon

De makkelijkste manier om jouw beautyblender weer helemaal schoon te krijgen.
Make-up blender

Beautyblenders: je gebruikt ze waarschijnlijk elke dag. Maar hoe schoon is jouw geliefde sponsje eigenlijk? Met deze trick maak je 'm binnen no-time helemaal schoon.

Vergeet schuim

Het is wel zo hygiënisch om je beautyblender op regelmatige basis schoon te maken met schuim. Nu blijkt dat dit niet zo effectief is als iedereen dacht. Daarom hebben mensen op Twitter een oplossing bedacht waarmee je blender weer helemaal de oude wordt.

Je moet je beautyblender regelmatig schoonmaken, want wanneer er veel viezigheden achterblijven in de blender, is dit slecht voor je huid. Lange tijd dachten beautygoeroe's dat je de sponsachtige tool goed schoon kon krijgen met schuim. Helaas blijft dat toch niet zo effectief als iedereen dacht. Zodoende hebben mensen op Twitter een oplossing bedacht waarmee je blender weer helemaal de oude wordt. Bekijk de video hieronder...

Het geheim

Stap één is om de blender te laten weken in zeep en water. Vervolgens stop je hem in een bakje en doe je het bakje met de blender in de magnetron voor één minuut. Het klinkt misschien een beetje raar, maar het resultaat is echt verbluffend!

Stap een: laat de blender laten weken in water met zeep. Vervolgens stop je hem in een bakje en doe je het bakje met de blender voor een minuut in de magnetron. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar het resultaat is verbluffend!

Bekijk het resultaat hieronder:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2cb8b8a8711', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });