Dit is de perfecte lingerie voor onder je trouwjurk

Drie tips die je als toekomstige bruid niet mag missen.

Bruid

De uitnodigingen zijn verstuurd, je droomjurk hangt klaar en de catering is geregeld. Maar hoe zit het met de lingerie? Deze onderkleding is namelijk veel belangrijker dan denkt.

Bruidslingerie

Lingerie speelt een belangrijke rol tijdens je speciale dag. Fijn zittend ondergoed beïnvloedt hoe jij je voelt in je jurk. Het is van groot belang dat het niet doorschijnt en jij zelfverzekerd in je jurk kun verschijnen. Daarom zetten we deze handige tips op een rijtje in je zoektocht naar de perfecte lingerie.

Lingerie voor een strapless jurk

Onder een strapless jurk kun je weinig anders dragen dan een strapless bh. Een Multiway Strapless BH zou de oplossing kunnen zijn. De bandjes van dit type bh zijn namelijk verstelbaar en kunnen op allerlei verschillende manieren worden gedragen. Dit maakt deze bh geschikt voor een jurk met halter hals, volledig strapless en zelfs een asymmetrisch model.

Lingerie voor een backless jurk

De onderkleding die je het beste kunt dragen wordt natuurlijk bepaald door de stijl en de vorm van je jurk. Onder een nauwsluitende jurk moet je meer aandacht besteden aan welke lingerie je draagt dan bij een flowy exemplaar. Wanneer je een jurk draagt met een open rug, kies dan voor een strapless bh met een lage rug en combineer dit met een broekje met hoge taille voor een slank silhouet.

Lingerie voor een getailleerde jurk

Zichtbare randjes van ondergoed is misschien wel de grootste angst van iedere bruid die ervoor kiest een getailleerde jurk te dragen. Je kunt daarom het beste kiezen voor een naadloze slip en bh. Zo lijkt het namelijk alsof je niets aanhebt. Probeer ook alle kraaltjes en andere versieringen te vermijden.

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Lifestyle
  • Marie Claire
  • iStock