Geloof het of niet: dit is dé fashion trend voor de zomer

Wij zijn nu al fan van deze comfy trend.

Rita Ora verbaasde vriend en vijand toen ze in 2017 in een badjas-jurk en met een handdoek als hoofdtooi op de rode loper verscheen. Little did she know dat het badstofje in 2021 een enorme trend zou worden.

Badstof-trend

Nu het langzaam maar zeker steeds meer op zomer gaat lijken, is het tijd om de winterkleren uit onze dagelijkse garderobe te halen en om te wisselen voor zomerse kledij. Een trend die komend seizoen echt niet in je kast mag ontbreken, is zonder twijfel de badstof-trend. Juist: jurkjes, rokjes, bikini's, tops en accessoires in badstof zijn helemaal hip. Op Instagram hebben we al heel wat influencers in een badstofje voorbij zien komen en ook in de winkels zien we steeds meer items in het stofje verschijnen.

En hoe meer we erover nadenken, hoe meer fan we worden van deze zomerse trend. Niet alleen is het uitermate praktisch om in een badstoffen jurkje of rokje naar het zwembad of strand te gaan, het is ook nog eens super comfy. Enne, laten we niet vergeten dat het er ook cute uitziet.

Seventies

Het is niet de eerste keer dat het stofje van badjassen en handdoeken zijn intrede maakt in de modewereld. In de seventies was 'zwembad chic' al een ding, dus wie weet loont het om even bij je moeder of tante in de kast te snuffelen voor een leuk vintage exemplaar.

Celebs als Hailey Bieber en Hailee Steinfeld zijn in ieder geval al fan en hebben een paar badstoffen items in hun garderobe hangen. Wij zetten onze favo badstof-lookjes hieronder op een rijtje.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.