Recept: knapperige nachoschotel met gehakt, kaas en jalapeño’s

Makkelijk te maken!

Krokante nacho’s, gehakt, jalapeño’s en geraspte kaas… Loop het water je al in de mond? Met dit heerlijke recept zet je binnen no time een heerlijke nachoschotel op tafel! De salsa, kruiden en jalapeño’s van Santa Maria geven wat pit aan het gerecht. Roep je vrienden en familie maar aan tafel!

Benodigdheden voor vier personen

Voor de nachoschotel

400 g gehakt

1 el olie

1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix

100 ml water 

1 zak Santa Maria Nacho Chips 

1 pot Santa Maria Red Jalapeño 

200 g geraspte kaas

Extra

Guacamole

Zure room

Santa Maria Salsa Dip Medium

Zo maak je het

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. 2. Bak het gehakt in de olie en voeg de Taco Seasoning Mix met het water toe. Roer om en laat het gehaktmengsel 5-10 minuten zonder deksel sudderen. 3. Leg de nacho chips in een ovenschaal en voeg het gehaktmengsel en de jalapeño’s toe. Garneer naar smaak met de geraspte kaas en bak gedurende 5 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten. 4. Serveer met guacamole, zure room of salsa dip. 

Genieten op de dag van de nacho!

Beeld: Santa Maria

Laatste nieuws