In de lappenmand: Monica Geuze besmet met coronavirus

"Ik ben in tijden niet zo beroerd geweest..."

Het aantal mensen dat nog geen corona heeft gehad, wordt steeds kleiner. Ook Monica Geuze mag zich bij die groep voegen: de vlogger laat op Instagram weten dat ze ook besmet is.

Beroerd

In haar laatste vlog voelde Monica zich flink beroerd en vermoedde ze het al: zou ze besmet zijn met het coronavirus? "Ik weet niet wat het is, maar ik voel me echt zo niet lekker. Ik ben in tijden niet zo beroerd geweest. Ik heb een kriebel in mijn keel en pijn in mijn hoofd als ik mijn ogen draai", vertelde ze.

Zelftesten

Ze deed zelftest na zelftest, wel een stuk of zes, maar ze bleven negatief. En Monica werd steeds zieker. "Ik ben vannacht echt zo ziek geworden. Ik had de hele nacht koortsstuipen, super koud en dan weer super warm, keelpijn, overal spierpijn in mijn lijf." Toen ze op een gegeven moment besloot een test bij de GGD te doen, bleek ook deze negatief.

Dus toch!

Uit een filmpje op social media blijkt nu dat Monica later nog een test heeft gedaan en toch het coronavirus bleek te hebben. "Wanneer je toch Covid gecatched hebt en het hele gezin in quarantaine moet..." schrijft op TikTok. "... en je 3-jarige dochter de godganse dag familie Bellinga-vlogs zit te kijken."

@monicageuze95✨Quara life✨♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Vaccinatie

Monica is altijd kritisch geweest op het coronabeleid en liet eerder in een interview met Glamour weten te twijfelen over de vaccinatie. "Sommigen zeggen: ja, je vreet ook elke dag een frikandel, dat is ook slecht voor je. Maar dat wéét je inderdaad en dan is dat een bewuste keuze", zei ze. In een vlog bleek later dat ze toch overstag was gegaan. "Ik heb geen zin in gezeik van antivaxers of mensen. Ik heb überhaupt geen zin in gezeik. Iedereen moet voor zichzelf beslissen wat 'ie doet met zijn lichaam en ik laat me wel vaccineren."

Bron: Instagram, RTL | Beeld: RTL Nederland (Tom Cornelissen)