Gaby Blaaser onthult of ze opnieuw mee zou willen doen aan Expeditie Robinson

Aha!

Hashtag Video Awards 2021 #VideoAwards

Gaby deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson, maar besloot halverwege haar deelname de handdoek in de ring te gooien. Vorig jaar deed ze mee aan Special Forces VIPS, waar ze ontzettend veel heeft geleerd. Tijdens Eilandpraat deelt de actrice dan ook dat als ze die ervaring voor haar Expeditie Robinson-avontuur had gehad, ze zich veel beter had voorbereid. Maar zou ze eigenlijk opnieuw mee willen doen aan Expeditie Robinson

Special Forces

Meedoen aan Special Forces VIPS is niet niks. Samen met negen andere BN’ers deed Gaby mee aan dit loodzware avontuur in Slovenië. In aflevering drie deelde Gaby met de staf dat ze opgaf, maar ze verliet het programma met opgeheven hoofd.

“Het was heel zwaar, maar fantastisch om te doen”, blikt ze terug op haar Special Forces VIPS-avontuur tijdens Eilandpraat. “Stel je gaat terug naar je expeditie van 2016 en je hebt de kennis van Special Forces, hoe was het dan afgelopen?”, vraagt presentator Luuc Ikkink vervolgens aan Gaby. “Ik denk wel heel anders. Het kan bijna niet slechter”, lacht Gaby. “Met wat ik nu weet en wat ik heb meegemaakt – vooral na Special Forces – weet ik zeker dat ik het nu heel anders zou doen." 

Voorbereiding

Ook geeft Gaby toe dat ze zich heel anders zou hebben voorbereid. “Ja, dat zou ik wel anders doen. Zeker weten. Je onderschat het van tevoren toch wel. Ik zou er nu heel anders ingaan.”

Niet zo gek dat Gaby dan ook de vraag krijgt of ze een tweede keer mee zou willen doen aan het programma. “Expeditie Robinson 2016 is voor mij echt een rood kruisje en de rest van de dingen die ik heb gedaan heb ik gewoon goed afgerond. En dit blijft zo’n naar dingetje. Ik kan bijna niet anders dan volmondig ‘ja’ zeggen om opnieuw mee te doen.” Misschien zien we Gaby dus nog eens terug in Expeditie Robinson

Bron: Eilandpraat | Beeld: BrunoPress