In maart uitgerekend? Dan heeft jouw baby volgens onderzoekers deze eigenschappen

Toch leuk om te weten!

Ben jij in maart uitgerekend of misschien wel al moeder geworden deze maand? Dan zou het zomaar kunnen dat jouw kind de volgende eigenschappen krijgt.

Ze hebben een prachtige kijk op het leven

Uit onderzoek, uitgevoerd in 2014, blijkt dat mensen die in maart zijn geboren van nature optimistischer zijn. Dit geldt overigens ook voor mensen die geboren zijn in april en mei. Het onderzoek toonde aan dat voorjaarskinderen hoog scoren op de hyperthymische schaal. In gewoon Nederlands: dat betekent dat ze een positieve kijk op het leven hebben.

Het zijn nachtuilen

De een houdt ervan om vroeg naar bed te gaan en de ander stelt dat bedtijdmoment het liefst nog even uit. Krijg je in maart een baby? Dan is de kans volgens dit slaaponderzoek, uitgevoerd in 2009, groot dat je kind graag laat naar bed wil en het opgroeit tot een ware nachtuil.

Baasjes

Het zou maar zo kunnen dat je kind opgroeit en een carrière als leidinggevende of zelfs baas ambieert. Wat blijkt? De kans is aanwezig dat het ze lukt om deze wens in vervulling te brengen. Onderzoek onder 375 CEO’s toonde aan dat een groter percentage van hen geboren was in maart.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: iStock