Dit is de winnaar van Expeditie Robinson

En de winnaar is...

Lees ook

Vanavond was het dan zover en werd de finale van Expeditie Robinson: All Stars uitgezonden. Finalisten Niels Gommers, Ferry Doedens en Dominique Hazeleger namen het nog één keer tegen elkaar op in een loeizware proef. 

De winnaar is…

In de spannende finale zagen we de drie finalisten een pittig parkour afleggen. Hoewel de kandidaten alles op alles zetten om het parkour zo snel mogelijk af te leggen, was Niels de snelste deelnemer. De Penoza-acteur mag zich nu dan ook de winnaar van Expeditie Robinson: All Stars noemen!

Dankbaar

“Ik ben superblij, en megatrots op mezelf; dat mag ik nu wel echt zijn. En ik kan niet wachten om het mijn vriendin en mijn zoon te vertellen”, vertelt Niels vlak na de finale aan presentatoren Geraldine Kemper en Art Rooijakkers. Ook zet Niels zijn medekandidaten nog even in het zonnetje. “Ik ben heel blij dat ik met deze topfinalisten in de finale stond. Zonder jullie was het echt geen feest geweest de afgelopen dagen.”

Hoewel Ferry baalt dat hij niet van Niels wist te winnen, is hij dolblij voor hem. “Je denkt natuurlijk wel even: sh*t wat jammer. Maar als er één iemand is die Expeditie Robinson had moeten winnen dan is het Niels. Wat een baas!” Ook Dominique sluit zich daarbij aan. “Niels, wat tof! Wat gaaf dat je gewonnen hebt. Je bent de ultieme Robinson, en dat heb op deze manier wel bewezen. Ik ben zo trots op je.”

Bron: Grazia, RTL | Beeld: RTL, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook