Kus stress en overprikkeling vaarwel met behulp van het Brain Balance Instituut

Het Brain Balance Instituut helpt je om je brein te herprogrammeren en oude belemmeringen en overtuigingen los te laten.

Brain Balance Instituut

Je niet meer tegen laten houden door negatieve gedachten of oude patronen? De mening van anderen en de druk van de maatschappij vergeten? Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ons brein vindt het soms maar lastig om met alle prikkels uit het dagelijks leven om te gaan. Omdat we die prikkels vaak voor lief nemen, zorgen we niet goed voor ons brein. Herkenbaar? Brain Balance Instituut to the rescue.

Je brein herprogrammeren

Door de drukte van ons dagelijks leven, hebben we niet altijd door dat we continu prikkels krijgen van onze omgeving of telefoons. Alle prikkels in het dagelijks leven hebben ontzettend veel invloed op jouw onderbewustzijn. Wist je dat je onderbewustzijn 95% van je gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloedt? Je onderbewustzijn bepaalt hoe je naar de wereld kijkt en hoe je in het leven staat. Je kunt het onderbewustzijn zien als de opslagplaats waar alle ervaringen, overtuigingen en gedragingen liggen opgeslagen die je in het verleden hebt opgedaan. Die ervaringen en overtuigingen kunnen je belemmeren in je dagelijks leven. Iets waar het Brain Balance Instituut een stokje voor wil steken.

Met de Brain Balance Methode krijg je namelijk de tools en kennis om je brein te herprogrammeren en om te werken op het niveau van jouw onderbewustzijn. Met deze herprogrammering hoopt het Brain Balance Instituut je te helpen om weerbaarder, wendbaarder, gezonder en gelukkiger door het leven te gaan. Met behulp van de methode kun je overprikkeling, stress- of zelfs burn-outklachten vaarwel kussen en saboterende gedachtes de baas worden. Klinkt goed!

Let's go

Een van de belangrijkste dingen die je leert tijdens de opleidingen van het Brain Balance Instituut is hoe je in je eigen kracht kunt staan. Je ontdekt wat je wilt en hoe je belemmerende gedachtes en overtuigingen loslaat. Tijdens het volgen van Level 1: Update je Brein, laat je je verleden in het verleden en ontdek je waarom je doet wat je altijd al deed. Je ontdekt waar jouw gedachtes vanuit ontstaan zijn en gaat aan de slag met het leven creëren dat jou een gelukkiger en gezonder mens maakt.

Wat er allemaal aan bod komt tijdens Level 1 - Update je brein? Komt-ie:

  • Je krijgt veel kennis over de werking van jouw brein, leert deze begrijpen en veranderen
  • Je ontdekt wat je onderbewuste en diepgewortelde programmeringen en overtuigingen zijn
  • Je leert meer over de invloed van (generationeel) trauma
  • Je leert over de invloed van voeding op je darmen en brein en daarmee op je gezondheid
  • Je leert hoe je kunt omgaan met stress en overprikkeling
  • Je leert hoe je meer kunt ontspannen en rust kunt nemen in je leven
  • Je leert hoe je controle krijgt over je eigen leven en daarmee jouw leven zelf kunt sturen

Lessen

Tijdens de opleiding Level 1: Update je Brein krijg je de kennis en tools mee om mogelijkheden te activeren zoals je brein die nog nooit heeft ervaren. Klinkt intensief, maar dat valt reuze mee. De acht lesdagen (in Rotterdam) zijn verspreid over zo’n 9 maanden. Dit geeft jou tijd om alle informatie te verwerken en toe te passen in je dagelijkse leven. Zo kun je echt de tijd nemen om in te gaan op hetgeen je geleerd hebt. Met de theorie en de opdrachten die je meekrijgt, start jouw proces van verandering naar meer geluk, energie en gezondheid.

Brain Balance Human System

Tijdens de lessen ga je aan de slag met de zeven pijlers van het Brain Balance Human System. Denk aan stress, voeding én kennis over je brein. Iedere les bestaat uit theorie samengesteld uit de neurowetenschap, orthomoleculaire geneeskunde en praktijkoefeningen waar je samen mee aan de slag gaat. Die zal je ook gaan toepassen in jouw eigen leven. Het leuke daarbij is dat je na de eerste les al een verschil in denken ervaart. Hallo, persoonlijke groei!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met Level 1: Update je Brein? Lees dan snel hier meer informatie of plan hier gratis een adviesgesprek.

Lifestyle
  • Adobe Stock, Brain Balance Instituut