Hier leer je goed zorgen te voor je brein

Zorg ervoor dat je hierbij bent...
Mindful

Op zondag 16 februari organiseert David Lloyd Amsterdam een Mindful Sunday, want niet alleen je lichaam maar ook je brein moet in conditie zijn.

Mindgym

De meeste sportscholen focussen op het hebben van een lichaam dat in goede conditie is, terwijl ook je brein in conditie moet blijven. Om die reden zorgen de healthclubs van David Lloyd niet alleen voor lichaam, maar ook voor geest. Hoe? Er is plek voor een goede work-out, maar ook ruimte om je even terug te trekken en tot rust te komen in de sauna of het zwembad.

Daarnaast komt in het kader van Mindful Sunday mindfullness-trainer Wouter de Jong op zondag 16 februari langs in de vestiging in Amsterdam. Tijdens zijn 'Mindgym' geeft Wouter een interactieve lezing met wetenschappelijke achtergronden, praktische tips en oefeningen voor de hersenen. Een superinteressante en handige bijeenkomst waar jij gratis aan deel kan nemen. Extra leuk: voorafgaand zijn er twee Glow Yoga-sessies waardoor je lekker tot rust komt en zen aan een nieuwe week kan beginnen.

Klik hier om je in te schrijven.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f8e7cd01f374', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });