Hier leer je goed zorgen te voor je brein

Zorg ervoor dat je hierbij bent...

Op zondag 16 februari organiseert David Lloyd Amsterdam een Mindful Sunday, want niet alleen je lichaam maar ook je brein moet in conditie zijn.

Mindgym

De meeste sportscholen focussen op het hebben van een lichaam dat in goede conditie is, terwijl ook je brein in conditie moet blijven. Om die reden zorgen de healthclubs van David Lloyd niet alleen voor lichaam, maar ook voor geest. Hoe? Er is plek voor een goede work-out, maar ook ruimte om je even terug te trekken en tot rust te komen in de sauna of het zwembad.

Daarnaast komt in het kader van Mindful Sunday mindfullness-trainer Wouter de Jong op zondag 16 februari langs in de vestiging in Amsterdam. Tijdens zijn ‘Mindgym’ geeft Wouter een interactieve lezing met wetenschappelijke achtergronden, praktische tips en oefeningen voor de hersenen. Een superinteressante en handige bijeenkomst waar jij gratis aan deel kan nemen. Extra leuk: voorafgaand zijn er twee Glow Yoga-sessies waardoor je lekker tot rust komt en zen aan een nieuwe week kan beginnen.

Klik hier om je in te schrijven.

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.