Win: 1x een Sweater van OU. t.w.v. €98

Doe mee en maak kans! 

Ou.

Wie jarig is, trakteert! Het Amsterdamse merk OU. bestaat vijf jaar en viert dat met een heerlijke Capsule Collectie bestaande uit onder andere een trench, de perfecte jeans en deze top sweater die wij mogen weggeven.

OU. Est Amsterdam

Deze OU. sweater is er eentje om u tegen te zeggen. Deze oversized trui heeft balloon sleeves en zit door de losse vorm en zachte brushed binnenkant ontzettend lekker! De sweater bestaat voor 100 procent uit katoen en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

€98

Win, win, win

Zie jij het helemaal zitten om binnenkort in deze sweater van OU. te lopen? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk één exemplaar t.w.v. €98 weggeven. De gelukkige winnaar ontvangt ook nog eens een limited edition sjaaltje van OU. Hoe leuk!

Kans maken op deze sweater? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 12 mei 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen vijf dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

win
  • Adobe Stock, OU.