Win: 5x de milieuvriendelijke hand- & bodywash van AllMatters t.w.v. €65

Doe mee en maak kans!

Winactie hand- & bodywash van AllMatters

Wil jij meer doen voor het milieu? Dan zijn de watervrije hand- & bodywash met herbruikbaar flesje van AllMatters een goed begin. En laten wij nou net 5 sets t.w.v. €65 weg mogen geven. Doe snel mee!

Powder-to-foam

AllMatters (voorheen bekend als OrganiCup) staat bekend om de duurzame menstruatiecup die ze op de markt brachten en dat smaakte naar meer. Nu vind je ook revolutionaire watervrije producten voor persoonlijke verzorging in de collectie: een hand- & bodywash.

Je wist het misschien niet, maar verzorgingsproducten bestaan vaak voor het grootste deel uit water (wel 60 tot 85 procent). En dan worden deze ook nog verpakt in plastic wegwerpverpakkingen. De hand- & bodywash van AllMatters zijn watervrij en hebben daardoor veel minder verpakkingsmateriaal nodig, waardoor ook de CO2-uitstoot van het vervoeren van de producten minder is.

We horen je denken: hoe kunnen de producten nou watervrij zijn? Dat zit zo: de powder-to-foam handwash en bodywash zijn beiden gemaakt van milde ingrediënten die tot een poeder zijn gemaakt en die je simpelweg met water uit de kraan mengt. Omdat het aluminium flesje herbruikbaar is, hoef je de volgende keer alleen de navullingen nog te kopen. De producten zijn pH-gebalanceerd, bevatten geen parfum en zijn geregistreerd bij The Vegan Society.

Win, win, win!

Ben jij benieuwd geworden naar de powder-to-foam hand- en bodywash van AllMatters? Dan is dit je lucky day! Wij mogen namelijk 5 sets t.w.v. €65 weggeven. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 20 december 2021. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

win
  • AllMatters