Win: 3x Hey Matcha Latte Sakura Silk Ceremonial

Droom jij van een heerlijk romige matcha latte die niet alleen lekker is, maar ook boordevol voedingsstoffen zit? Als lezeres van Happy in Shape maak je nu kans op een zak Hey Matcha Latte Sakura Silk Ceremonial, speciaal gecreëerd voor de ultieme matcha latte-ervaring! Wij mogen drie zakken van deze heerlijke matcha weggeven.

matcha

Matcha

We kennen het allemaal: het hypergezonde groene drankje matcha. Je komt het tegen in latte's, maar tegenwoordig ook in smoothies en ijs. De smaak van matcha is uniek en herkenbaar: het is aards, licht bitter en heeft een zoete ondertoon. Maar wat is het nu eigenlijk precies? Matcha is een fijngemalen groene theepoeder uit Japan, gemaakt van speciaal geteelde en bewerkte theebladeren. In tegenstelling tot traditionele groene thee, waarbij de bladeren worden getrokken in heet water, wordt matcha gemaakt door de hele theebladeren te vermalen tot poeder. Dit betekent dat het volledige blad in je drankje terechtkomt, wat zorgt voor een hogere concentratie aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Dat maakt het drankje zo gezond!

Hey Matcha Sakura Silk Ceremoniële Matcha

Sakura Silk is speciaal ontworpen om de perfecte smaakbalans tussen matcha en jouw favoriete melk te creëren, of dat nu havermelk, amandelmelk, kokosmelk of gewoon koemelk is. Deze matcha vormt bovendien minder klontjes en mengt gemakkelijker door de melk, zonder in te boeten op de hoogwaardige voedingsstoffen van ceremoniële kwaliteit matcha. Geniet van langdurige energie zonder de crash van koffie, dankzij de krachtige antioxidanten, cafeïne en L-theanine die jouw lichaam en geest een boost geven. Perfect voor een gezonde kickstart van je dag of extra energie tijdens het sporten.

Hey Matcha Latte Sakura Silk Ceremonial

Perfect voor jouw latte-moment

Met een zak van 50 gram pure matchapoeder kun je tot wel 50 heerlijke lattes maken. Of je nu een beginnende matcha-liefhebber bent of een doorgewinterde pro, Sakura Silk tilt jouw dagelijkse latte-moment naar een hoger niveau. Het is 100 procent pure groene thee poeder, zonder toegevoegde suikers, volledig vegan en boordevol voedingsstoffen.

Wil je de Sakura Silk proberen? Goed nieuws! Met de kortingscode HAPPYINSHAPE15 ontvang je 15 procent korting op alle matcha! Daarnaast geven wij drie zakken Sakura Silk weg. Vul het onderstaande winformulier in, en wie weet ben jij de gelukkige die deze heerlijke ceremoniële matcha wint. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m vrijdag 18 oktober. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Win
  • Hey Matcha