WIN: Een DoTerra relax-pakket met diffuser en essentiële oliën t.w.v. €180

Doe mee en maak kans!

Winactie DoTerra

Het valt niet te ontkennen: het zijn gekke tijden. Tijden die ook veel stress en onzekerheid met zich mee kunnen brengen. En dus mag je best wat liever voor jezelf zijn en vaker ontspannen. Om je daarbij te helpen hebben wij een te gekke winactie! Je maakt 3x kans op een relax-pakket van DoTerra t.w.v. €180.

DoTERRA Europe is een geïntegreerd gezondheids- en welzijnsbedrijf en leider in de wereldwijde markt voor essentiële oliën. DoTerra heeft er hun missie van gemaakt om essentiële oliën van de meest zuivere kwaliteit met de wereld te delen. Waar deze oliën goed voor zijn? Ondanks dat het soms een nieuwe trend lijkt, gaat het gebruik van essentiële oliën way back. In eeuwenoude tradities werd het gebruikt voor dingen als aromatherapie, persoonlijke verzorging, gezondheid, religieuze ceremonies, schoonheidsbehandelingen en voedselbereiding. De oliën, die bestaan uit bestanddelen van planten die verstopt zitten in bijvoorbeeld de wortels, zaden of schors, zijn zeer geconcentreerd, wat ze heel krachtig maakt en zorgt voor verschillende gezondheidsvoordelen. Denk aan het kalmeren van huidirritaties, het wegnemen van stress en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Je kunt essentiële oliën aanbrengen op de huid, zoals je nek, voorhoofd of onder je voeten, of gebruiken als voedingssupplementen (wel onder begeleiding van een professional). Je kunt ook gebruik maken van een diffuser. Dit is een makkelijke en knoei-vrije manier om toch van de voordelen van de oliën te genieten. De olie wordt verdampt en zo door de ruimte verspreid. En dat ruikt ook nog eens heel lekker!

Relax-set

Wij mogen drie sets weggeven waarmee jij ultiem kunt ontspannen met daarin de DoTerra Pilot Diffuser, de DoTerra Adaptive Oil en de DoTerra Serenity Oil. De Pilot diffuser is draagbaar en kan dus overal mee naartoe. Van de woonkamer naar de slaapkamer of zelfs de badkamer - zie jij jezelf al in bad relaxen met? Maar ook in de auto, naar een vriendin of op werk. Hoe handig? Ook niet onbelangrijk: het minimalistische design zorgt ervoor dat hij in elke ruimte mooi staat. De Adaptive Oil en Serenity Oil zijn kalmerend en dus perfect voor stressvolle momenten. Na een lange werkdag, voor het slapengaan of in emotionele tijden; de oliën gaan het piekeren tegen. Heerlijk!

Doe mee!

Kun jij wel een relax-pakket gebruiken om ultiem te ontspannen? Dan is dit je lucky day. Wij mogen namelijk 3 pakketten van DoTerra t.w.v. €180 weggeven bestaande uit de DoTerra Pilot Diffuser, de DoTerra Adaptive Oil en de DoTerra Serenity Oil. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

win
  • DoTerra