Olcay Gulsen over seksleven: ‘Ik zie het plezier of de spanning er niet van in’

Voor Olcay geen one night stands.

Lees ook

Ondanks dat Olcay Gulsen naar eigen zeggen “een preuts wijf is”, praat ze in de nieuwe editie van &C openhartig over haar seksleven.

Libido

Oh Oh Libido is het thema van de nieuwste &C en dus ontkomt columniste Olcay er niet aan om ook over haar eigen bedavonturen te praten. De presentatrice laat weten dat ze een erg laag libido heeft. “Ik doe het pas als ik echt voor iemand wil gaan en de kans is groot dat ik in een jarenlange relatie beland als het gebeurt”, onthult ze. “Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in. Het is een hoop gedoe om op wekelijkse basis seksdates te plannen.” Voor Olcay dus geen one night stands, want voor haar gaan liefde en seks hand in hand.

Relatie zonder seks

Het is niet de eerste keer dan Olcay laat weten dat ze geen groot fan is van vrijen. “Mijn droom is een relatie zonder seks”, zei ze eerder tegen LINDA. “Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk.”

Vanzelf

Gelukkig voor Olcay denkt haar partner Ruud de Wild daar hetzelfde over. “Seks gaat toch een beetje over, het is overrated”, zei hij eerder tegen Beau Monde. “Het is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden.” Maar vergis je niet, dat betekent niet dat Olcay en Ruud de lakens niet delen. “De seks gaat vanzelf. Hij is aantrekkelijk.” Met haar ex was dat niet het geval. “Het was waarschijnlijk al een teken dat we meer vrienden waren dan geliefden. Met Ruud is alles anders.”

Bron: RTL, Flair, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook