Win 1 van de 10 startbewijzen voor de Damloop!

Garmin zet zich samen met 100 hardlopers in voor Stichting ALS Nederland.

Niets mooier dan een hardloopevenement. En dan met name de Damloop… Samen met duizenden andere hardlopers het startschot horen in Amsterdam en finishen in Zaandam. Trainen voor een hardloopdoel. Je grenzen verleggen. Beter worden. Meedoen aan het hardloopfeest van het jaar. Na de run bijkomen in het Dam tot Dam Park. Samen presteren, beleven en genieten! Er zijn genoeg redenen om mee te doen met de Damloop. En dit jaar kun jij een startbewijs winnen! Help jij mee geld in te zamelen?

Team GARMIN4ALS

Garmin zet zich dit jaar samen met 100 hardlopers in voor Stichting ALS Nederland. Waarom? Omdat er geen tijd te verliezen is. ALS is nog steeds een dodelijke ziekte. Er is geen behandeling, geen medicijn, geen oplossing. Nog niet… Al het gedoneerde geld gaat rechtstreeks naar onderzoek om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Hopelijk is ALS-patiënten in de toekomst dan meer tijd gegund. Help jij mee?

Schrijf je in en loop mee

Happy in Shape mag 10 startbewijzen weggeven voor de Damloop. Daarnaast ontvang je een speciaal Garmin running-shirt en een goodiebag. Wil jij kans maken om samen met Garmin en hoofdredacteur Hilde Veeren mee te rennen? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij zo'n startbewijs moet winnen. Wie weet loop je met ons mee op 18 september.

Voorwaarden: inschrijven kan t/m 10 juli 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. We zullen hierbij extra gegevens vragen om alles voor het startbewijs in orde te maken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.