Deze geniale hack om een ei te pellen gaat viral

Met deze hack wordt het pellen van je ei een eitje.

Woman peeling boiled egg

Een hardgekookt eitje pellen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Binnen no-time ligt de hele tafel vol kleine stukjes eierschaal en vijf minuten later ben je nog aan het pulken. Best lastig dus, maar met deze TikTok-hack wordt het pellen van je eieren een… jawel, eitje.

Eieren pellen

Ben jij ook altijd veel te lang bezig met het pellen van je gekookte eitje? Dan is deze TikTok-hack wat voor jou. Het enige wat je erbij nodig hebt is een lepel. Ja, gewoon een lepel. TikTok-gebruiker MamaInTheKitchen laat zien hoe ze deze gebruikt om haar hardgekookte eieren te pellen. En dat gaat makkelijker dan je misschien zou denken.

@mamainthekitchenBest way to peel an egg comes out perfect every time! #peeleggs #lifehack #kitchenhack #cooking #boiledeggs #hack #breakfast #breakfastboard♬ original sound - MamaInTheKitchen

5 seconden

Eerst tikt ze met de lepel op de bovenkant van het gekookte ei, zodat de eierschaal daar al breekt. Vervolgens laat de vrouw zien dat ze wat stukjes van de bovenkant pulkt, zodat er genoeg ruimte is voor de lepel. “Daarna steek je de lepel tussen het ei en de eierschaal en kun je je ei makkelijk pellen”, horen we haar zeggen. En ja hoor, binnen vijf seconden is haar eitje volledig gepeld. Wie had gedacht dat het zo makkelijk kon zijn?

Bron: Kookfans | Beeld: iStock | Video: TikTok