Win: 5x een bottomless brunch voor twee bij Alpro’s Breakfast Club

Doe mee en maak kans!

Eerlijk is eerlijk: een goed, uitgebreid ontbijt is het beste moment van de dag. Dat weet Alpro ook en daarom heeft het merk van plantaardige producten een all-day Breakfast Club geopend. Enne, goed nieuws: wij mogen 5 keer een bottomless brunch voor twee bij Alpro’s Breakfast Club weggeven!

Bottemless & plant-based brunch

De missie van Alpro is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van gezonde en plantaardige voeding. Daarom opent ze van 7 september tot en met 1 oktober een pop-up, all-day Breakfast Club, in Rotterdam. Het is een vrolijke, rustgevende en inspirerende plek geworden waar je de hele dag kunt genieten van 100% plantaardige gerechten en plantbased koffie. Een heerlijke plek om bij te kletsen met die ene vriendin of je laptop open te klappen onder het genot van de American hotcakes, fleurige flower granola, frozen bars, overnight oats, kleurrijke smoothie bowls vegan ricotta op zuurdesembrood en nog veel meer.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt natuurlijk zelf ook langsgaan. De breakfast club is vanaf 7 september tot en met 1 oktober geopend in de Hofbogen op de Raampoortstraat 16 in Rotterdam; van 08.30u tot 15.00u. Enjoy! Maak hier je reservering.

Doe mee!

We mogen 5 keer een bottomless brunch voor twee personen bij Alpro’s Breakfast Club weggeven. Oftewel, je mag zoveel plantbased brunchen als je wil! Vul onderstaand winformulier in, laat als reactie weten waarom jij wil winnen en wie weet zit jij straks met een plus één te smullen.

[mail-win-form id='2']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 15 september 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.