Opgeblazen buik en puistjes: Jessie Jazz Vuijk deelt 'echte' foto's van lichaam

'Ik weet precies waar ik sta', aldus het model.

Rob Peetoom 50th anniversary

De prachtige Jessie Jazz Vuijk zien we regelmatig voorbij komen op onze Instagram feed. Waar de meeste denken dat het model er altijd tip top uitziet, wil de prachtvrouw haar volgers het tegendeel bewijzen door middel van haar meest recente Instagrampost. Want ja, ook modellen zijn niet perfect.

Echte meid

"Ik doe nooit alsof ik iets ben wat ik niet ben", begint Jessie op haar Instagram. "Je krijgt wat je ziet, als je ziet wat je hebt. We leven in de echte wereld, ik ben gewoon een echte meid. Ik weet precies waar ik sta", vervolgt ze. De tekst is gebaseerd op het prachtige lied van Rosa Buena, Real Girl. Naast de krachtige tekst, bevat de Instagrampost een reeks 'echte' foto's van het 27-jarige model. Zo laat ze een foto met een opgeblazen buik zien, zien we een onzuivere huid, showt ze een mislukte zelfbruiner, maar deelt de schone vooral foto's waar zij het meest gelukkig op is. En daar houden we van.

In de comments regent het positieve reacties. Zo reageert Vivian Hoorn: "We are just humans being human", en zeggen anderen: "Je bent de leukste", "Beauty", "Je bent prachtig" en "Mooi mens".

Bizarre maten

Al eerder in een gesprek met Grazia gaf Jessie aan dat ze nooit vatbaar is geweest voor de bizarre maten die je als model moet hebben. Zo vertelde ze dat ze jaren geleden van een opdrachtgever te horen kreeg dat ze 'te dik' was omdat ze ergens niet in paste. "Ik kan mijn rib er toch niet uitzagen?" zei ze toen. Gelukkig heeft Jessie altijd een goed voorbeeld gehad. "Mijn moeder is altijd mijn voorbeeld geweest als het ging om van jezelf houden. Ik ging er dan ook niet minder door eten", vervolgde ze. "Dat ik nu mezelf mag zijn, maakt mijn werk nog leuker."

Bron: Instagram (@jessiejazzvuijk), Grazia | Beeld: Brunopress