Déze BN'ers doen mee aan Special Forces VIPS

Onder anderen Ferry Doedens en Kaj Gorgels durven het loodzware avontuur aan.

Videoland deelde eerder deze week dat Special Forces VIPS terugkomt. Zojuist is ook bekendgemaakt welke BN'ers meedoen aan het loodzware programma. 

Deelnemers

Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven. De BN’ers die dit avontuur in het tweede seizoen aandurven zijn niemand minder dan: Ferry Doedens, Kaj Gorgels, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck, Sylvia Geersen en Ouassima Tajmout

Special Forces VIPS

Loodzware trainingen 

Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan de BN’ers loodzware trainingen. De deelnemers worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De BN’ers worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zichzelf keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten. Tijdens de training leven ze totaal geïsoleerd, diep in de bossen van Slovenië en weg van het thuisfront.

De training is samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training, welke de zwaarste training van Nederland is. De Special Operations Forces zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. De eisen voor de S.O.F.-opleiding zijn de allerhoogste van de Nederlandse krijgsmacht.

Special Forces VIPS is vanaf 2 november wekelijks te zien bij Videoland. 

Bron: RTL | Beeld: RTL (Shot by Sud)