64-jarige Sharon Stone verbluft volgers met bikini-foto

Wat een lichaam!

De 64-jarige Sharon Stone heeft een lichaam waar je U tegen zegt. De actrice schittert regelmatig in de mooiste kiekjes op Instagram en gaat daarbij soms zelf uit de kleren. Zo liet ze een paar weken geleden haar bikini body nog zien in een spiegelfoto. 

In shape

Sharon ziet er op 64 jarige leeftijd nog altijd uit om door een ringetje te halen. Of ze nou op de cover van Vogue staat of een herfstwandeling maakt: de elegantie spat er vanaf. Een paar weken geleden bewees Sharon opnieuw dat ze nog altijd zelfverzekerd is, door in bikini te poseren voor de spiegel. "Why do I always get in shape when summers over?", schreef ze bij de galante foto. In de comments barst het van de complimenten.

Bewegen

Hoe de actrice aan dit getoonde lijf komt? "Alles wat je moet doen is bewegen", vertelde ze recentelijk in een interview met Vogue. En nee hoor, volgens Sharon hoef je echt niet uren in de sportschool te staan zweten om er zo als haar uit te zien. "Mensen denken dat je naar de sportschool moet en de hele tijd 3000 kilo aan gewicht moet tillen, maar dat is niet zo."

De truc zit 'm volgens de actrice in het actief blijven, heel de dag door. "Periodiek gedurende de dag beweeg ik gewoon mijn lichaam. Ik doe het als ik op de set ben. Ik doe leg lifts en back kicks en plof op de grond en doe wat jackknifes", vertelde ze aan het magazine. Aha!

Bron: Women's Health | Beeld: Instagram, Brunopress