TikTok-hack! Gebruik droogshampoo op deze manier en je haar wordt minder vet

Handig!

Portrait of joyful blonde lady brushing her long hair near looking glass at bathroom

Vet haar overkomt ons allemaal wel eens, zelfs als we ons haar net hebben gewassen. Gelukkig biedt droogshampoo een uitkomst om je coupe weer in model te brengen. Wil jij nog langer genieten van het effect van de droogshampoo? Probeer deze TikTok-hack dan eens.

Vet haar

Hoewel we enorm van schoon, pasgewassen haar houden, slaan we het wassen van ons haar liever over. Niet alleen omdat dit beter voor het haar is, ook omdat het zo’n gedoe is. Uitkleden, onder de douche, eerste laag shampoo, tweede laag shampoo, conditioner en dan zo nu en dan ook nog een masker. Daar heeft toch niemand elke dag tijd voor? Helaas heeft het minder wassen van ons haar ook een keerzijde: het haar wordt vet. De een heeft na een dag al last van vettig haar, terwijl dit bij een ander pas op de derde of vierde dag na het wassen komt.

Water

Om toch nog een beetje presentabel voor de dag te komen, biedt droogshampoo vaak de uitkomst. Een spuitje hier en een spuitje daar en je haar ziet er weer min of meer schoon uit. Helaas zorgt droogshampoo er niet voor dat je haar ook schoon aanvoelt. Sterker nog: het laat vaak een witte waas en doffe gloed achter in je haar. Ook niet bepaald fijn, als je het ons vraagt. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je haar minder vet lijkt en je de droogshampoo niet ziet zitten?

@jacimariesmithdo we think this will work….♬ original sound - jacimariesmith

Spray je haar in met de droogshampoo zoals je dit altijd doet. Laat dit kort inwerken en masseer het goed in. Spray je haar hierna in met wat water. Zorg ervoor dat je haar niet helemaal nat wordt, maar licht vochtig. Je zult zien dat je haar er nu nog frisser uit ziet! Je kunt deze hack het beste toepassen voordat je naar bed gaat. Zo word je wakker met frisse lokken!

Bron: Ze.nl, Grazia | Beeld: TikTok, iStock

Beauty en Fashion
  • Portrait of happy blonde lady brushing her long hair near looking glass at bathroom